34,99 €*

Reviews on

BESCHERMENDE SHORT SKI EN SNOWBOARD DEFENSE SHORT 3

2.3 / 5 3 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  30-39
  10 March 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Niet voor snowboarders

  Ik heb deze bescherming gekocht voor het snowboarden. Echter valt de bescherming die deze crashpants biedt mij zwaar tegen. De bescherming bij het stuitje is wel dik maar op de heup echt minimaal. Het ergste is dat er een redelijk groot onbeschermd stuk zat tussen de bescherming voor het stuitje en de heup in. Ik het het idee dat ik als snowboarder elke keer precies viel op plekken tussen de bescherming in. Als je het broekje vergelijkt met andere crashpants zie je dat er daar ook tussen de heup en je stuitje bescherming zit.
  Dit verbaasd mij ook wel aangezien de kleding van WED'ZE zeer goed bevalt. Misschien dat dit broekje bij het skieen voldoende bescherming biedt maar voor het snowboarden zou ik hem echt afraden.

 • Man
  60 of ouder
  06 March 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Beschermende short zeker de moeite waard.

  Zit comfortabel en beschermd beide heupgewrichten en het staartbeen goed. Tijdens het skiën merk je nauwelijks dat de beschermshort aan hebt.

 • Man
  20-29
  12 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  NIET KOPEN!

  Ik heb deze crashpants aangeschaft voor mijn snowboardvakantie. Dit was echt de allerslechtste keuze die ik ooit heb gemaakt in mijn hele leven. Met deze defense short wordt elke val 10x pijnlijker door het enorm harde stuk plastic wat je stuitje moet beschermen. Een val in de sneeuw met golfballen in je onderbroek is minder pijnlijk denk ik. Deze beschermende short heeft mijn vakantie enorm verpest, en deze zou eigelijk niet meer verkocht mogen worden!!

  Indien je niet valt, is dit een prima keuze want hij is wel lekker warm. Als je minstens 1x valt, vervloek je dit onding al.

  Antwoord van Wed'ze :

  Beste Ruud,

  Bedankt voor het delen van je ervaring met de Defense crashpants van Wed'ze.
  Vervelend om te horen dat het vallen erg pijnlijk was met het product. Het product is in eerste instantie ontworpen om bescherming te bieden tegen letsel en niet om pijn te voorkomen. Het harde plastic bij het stuitje is noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de richtlijn persoonlijke beschermingsmiddelen 89/686/EEC.
  De feedback wordt gedeeld met Wed'ze, wellicht kan er bij nieuwe producten de balans tussen comfort en bescherming beter gevonden worden.

  Sportieve groet, Luke - Online Merchandiser DECATHLON

HAUT DE PAGE