bijna uitverkocht

Dames ski-jas Free 900 turquoise

Artikelnummer :
8370109
Pluspunt
Onze kwalitatieve jas biedt een maximale waterdichtheid, ademend vermogen en stevigheid om optimaal te genieten van een hele dag freeriden. Alles om volop te profiteren van de wintersport!
249,90 €149,99 €*
Available price from 14/01/2017 and while stocks last on Decathlon

Voordelen

Warmte
Binnenjas in 90% dons, 10% veren.
Waterdichtheid
Membraan van 10.000 mm. Waterdicht gemaakte naden.
zakken
11 zakken: 4 steekzakken, 1 borstzak, 1 skipaszak, 1 skibrilzak, 4 op binnenjas.
Ademend vermogen
Membraan voor een goede afvoer van de transpiratie. Verluchtingsritsen.
Bewegingsvrijheid
Regular snit.
Instelbaar
Kap aanpasbaar aan helm. Aanpasbaar aan de polsen. Aantrekkoordje onderaan.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levensduur: warme waterdichte damesjas.

Technische fiche

Model
regular
Waterdichtheid
waterdicht
Maten
van 36 tot 42
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyamide Voering : 100.0% Polyester Garnering : 85.0% grijze eendendons, 15.0% grijze eendenveren
Approved by
12 klanten van Decathlon hebben meegewerkt aan gebruikerstesten in het Franse Tignes, tijdens de laatste fase van de productontwikkeling. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com!
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... In de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
dames die intensief skiën en op zoek zijn naar een zeer goed ademende jas om te skiën op elk terrein en in alle omstandigheden.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Alle kleding van Wed’ze® is makkelijk te onderhouden. Om de prestaties en duurzaamheid te optimaliseren, raden wij het volgende aan: - Apart wassen op 30° - Synthetisch programma - Binnenstebuiten wassen - Weinig waspoeder - Geen wasverzachter - Manueel centrifugeren - Drogen op een kleerhanger, op een warme en verluchte plaats - Drogen op lage temperatuur - Niet chemisch reinigen - Geen chloor - Niet op een radiator leggen - Het onderhoudsetiket goed lezen
Stockagetips
Hang de jas bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen. De jas moet volledig droog zijn voordat je hem op een droge en verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Waterdichtheid van het materiaal
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen de waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van twee uur).
Waterdicht membraan
Een membraan is een erg dunne (ongeveer 5 tot 25 micrometer) polymeer film die op de binnenzijde van een textiel drager wordt aangebracht om die waterdicht en ademend te maken.
Ademende coating
Om een ademende coating aan te brengen, wordt een stof ingestreken met een pasta of vloeistof. Wanneer die op een textiel drager worden aangebracht, wordt een beschermende film gecreëerd die vaak wordt gebruikt als een waterdichte barrière die de waterdamp laat ontsnappen.
Waterafstotendheid van de stof
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt de stof geen water op en blijft het kledingstuk licht en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens de levensduur van het artikel worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle waterdichte jassen van Wed'ze zijn waterafstotend behandeld.
Waterdichte naden
Dit zijn zelfklevende en waterdichte stroken. Ze worden aangebracht achter de naden en zijn noodzakelijk om een kledingstuk perfect waterdicht te maken. De stof van een kledingstuk mag immers nog zo waterdicht gemaakt zijn, wanneer de naden niet waterdicht zijn afgedicht, zal er toch water in het kledingstuk binnendringen! Wedze test de doeltreffendheid van de afdichtingsstroken na 5 wasbeurten, om te garanderen dat het kledingstuk duurzaam waterdicht blijft.
Ademend vermogen van het materiaal
Om na te gaan of een bepaald materiaal ademt, wordt de verdampingsweerstand of RET gemeten (test gebaseerd op de norm ISO 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof waterdamp van het lichaam doorlaat, en hoe beter het ademend vermogen.
Winddicht
Wist je dat wind het koudegevoel verhoogt? Een temperatuur van 0° zal bij een wind van 20 km/u al gauw aanvoelen als -10°. De zogenaamde "winddichte" stoffen verminderen dit afkoeleffect doordat ze de luchtcirculatie, veroorzaakt door wind of door de relatieve snelheid tijdens het sporten, verhinderen.
Informatie over de pasvorm
Onze jassen zitten ruim genoeg om er onderkledij en een onderjas onder te dragen. Regular model => "klassiek" model, niet te ruim, niet te aansluitend. Biedt een goede bewegingsvrijheid. Dit model is geschikt voor elk figuur en voor elke soort activiteit. Relax model => ruime jas. Sportief model => goed aansluitend rond het lichaam, aansluitende mouwen en voorgevormde ellebogen. Eerder korte jassen. Rekbaar materiaal.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE