Heren ski-jas Firstheat zwart

Artikelnummer :
8359376
Pluspunt
De onmisbare, efficiënte en technische jas Firstheat biedt het thermische comfort dat je nodig hebt om te blijven genieten van de wintersport, ook al is het koud.
Users reviews
5 / 5 1 beoordeling
24,99 €*

Voordelen

Warmte
Standaard wattering 150 g/m². Geschikt voor -10° tot -15°.
Waterdichtheid
Waterdicht (coating 2.000 mm). Kap met elastiek.
Ademend vermogen
De ademende stof voert de transpiratie af.
zakken
2 steekzakken. 1 zak voor skipas. 1 afsluitbare binnenzak.
Instelbaar
Elastische bandje aan de polsen. Kap en onderrand jas met elastiek.

Technische fiche

Model
regular
Waterdichtheid
waterafstotend
Kleur
zwart
Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyester Hoofdstof : 100.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester
Approved by
12 klanten van Decathlon hebben meegewerkt aan gebruikerstesten in het Franse Tignes, tijdens de laatste fase van de productontwikkeling. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com!
Tests
Alle artikelen van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenstemt met het gebruik ervan op het terrein.
Geschikt voor
skiërs of snowboarders op zoek naar een warme, waterafstotende en ademende jas.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Vermijd plooien die de coating van de stof beschadigen. De jas moet volledig droog zijn voordat je hem op een droge en verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Waterafstotend vermogen
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. De jas Firstheat is vervaardigd van waterafstotende stoffen zodat hij je langer beschermt tegen nat. Dit is een aanvullende technische oplossing die ervoor zorgt dat je zo lang mogelijk droog blijft op de piste. Die waterafstotende behandeling moet geregeld worden herhaald, producten hiervoor vind je in onze winkels.
Wattering als warmte-isolatie
Om te skiën zonder dat je het te warm of te koud krijgt, moet een kledingstuk zich aanpassen aan het fysisch gedrag van het lichaam en aan de omgeving. Wij gebruiken een wattering als warmte-isolatie. Een wattering is een synthetische stof op basis van polyester die afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt. Er bestaan standaard watteringen, technische watteringen en watteringen met silicone, elk met verschillende eigenschappen (warm, licht, rekbaar, ...).
Tip warmteregulering
Zich goed kleden op de skipiste. Om warm en droog te blijven, raden wij aan je te kleden volgens het 3-lagen systeem. Het principe is eenvoudig: draag 3 lagen kleding over elkaar, waarbij elke laag een eigen functie heeft. Je ski-ondergoed en onderjas moeten warm zijn en de lichaamswarmte vasthouden. Je ski-jas beschermt je tegen weer en wind. Al die lagen moeten ademend zijn zodat de transpiratie wordt afgevoerd naar buiten.
Ademend vermogen
Dit is de capaciteit van de ski-jas om de waterdamp die tijdens het skiën geproduceerd wordt door je lichaam, naar buiten te laten ontsnappen zodat je droog blijft. Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampdoorlatendheid of RET (test volgens de ISO-norm 11092). Hoe lager de RET-waarde, hoe beter de stof ademt. Wed'ze gebruikt materialen en technische oplossingen (ritsen, verluchtingen, mesh) die condensatie aan de binnenkant van het kledingstuk beperken. RET van de jas Firstheat: 12
Stevigheid
Wij weten dat wintersport behoorlijk intensief kan zijn. Daarom hebben wij alle elementen van onze artikelen met zorg uitgekozen om zo stevig mogelijk te zijn.
Zak voor skipas
Dankzij het skipaszakje in de mouw van de jas hoef je niet langer al je zakken te doorzoeken om je skipas te pakken en kun je sneller naar de skilift.

Users reviews

 • Man
  Jonger dan 20
  29 January 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima jas
  Warm en confortabel

  Prima jas voor deze prijs.

HAUT DE PAGE