Jongens skibroek SlideL 500 Pull'nfit blauw

Artikelnummer :
8370504
Pluspunt
Je kunt deze broek ten minste 2 jaar dragen door ze aan te passen. Warm, waterdicht en ademend, taille en beenlengte verstelbaar. Bovendien met afneembare bretels.
49,99 €*

Voordelen

Warmte
Wattering 100 g/m². Voering in geruwd tricot, voelt warm en zacht aan.
Waterdichtheid
Waterdicht: membraan 10.000 mm, 100% waterdichte naden.
Instelbaar
Verstelbare beenlengte en tailleboord, verstelbare en afneembare bretels.
Ademend vermogen
Ademend membraan dat de transpiratie afvoert.
zakken
2 afsluitbare zijzakken.
Stevigheid
Sterke stof, dubbele naden, verstevigd onderaan (scherpe randen van ski's).
Personalisatie
Etiket op de voering om de naam van het kind op te schrijven.

Technische fiche

Maten
8, 10, 12, 14 jaar
Beenlengte
verstelbaar
Bretels
ja
Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyester Hoofdstof : 100.0% Polyamide Voering : 100.0% Polyester
Tests
Alle artikelen van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenstemt met het gebruik ervan op het terrein.
Geschikt voor
ervaren skiërs of snowboarders op zoek naar een warme, waterdichte en ademende broek met verstelbare beenlengte.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Hang de broek bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen. De broek moet volledig droog zijn voordat je hem op een droge en verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Wattering als warmte-isolatie
De warmte-isolatie houdt een skiër of snowboarder op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysieke gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wij gebruiken een wattering als warmte-isolatie. Een wattering is een synthetische stof op basis van polyester die afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt. Een dikkere wattering bevat meer lucht en houdt dus ook meer warmte vast.
Membraan
Een membraan is een erg dunne stof die aan de binnenkant van de buitenstof wordt aangebracht. Het is waterafstotend en voorkomt dat water doorheen de stof dringt, maar voert wel de transpiratie naar buiten af. Een membraan is een must om je warm en droog te houden.
100% waterdichte naden
De broek Slide 500 is niet alleen gemaakt van een waterdichte stof, wij verhogen ook de waterdichtheid met waterdichte naden. Op de naden aan de binnenkant van de jas brengen we zelfklevende en waterdichte stroken aan om de jas perfect hermetisch af te sluiten tegen water. Alle naden van het kledingstuk zijn op die manier waterdicht gemaakt. Ze garanderen dat de broek volledig waterdicht is.
PULL' N FIT
Dankzij het innoverende Pull’n Fit-concept kun je de lengte van de broek gemakkelijk en precies aanpassen op maat van je kind. Met PULL'N FIT is je broek nooit meer te kort of te lang!
Stevigheid
Wij weten dat je veel energie verbruikt tijdens het skiën of snowboarden. Daarom hebben wij alle elementen van onze artikelen met zorg uitgekozen om zo stevig mogelijk te zijn. Omdat goed geslepen ski's de onderrand van een skibroek of schouders van een ski-jas zouden kunnen beschadigen, bracht Wedze kwalitatieve verstevigingen die scheuren zoveel mogelijk voorkomen.
Personalisatie
Op de voering bovenaan zit een etiket waar je de naam van je kind op kunt schrijven. Bijzonder handig om de broek te herkennen bij de skiles, in de kinderopvang of op school!
HAUT DE PAGE