KIND SWEATER SKI MID WARM WOL 500 ZWART BLAUW

Artikelnummer :
8371669
Pluspunt
Deze onderjas combineert de wramte van wol met een ademend inzetstuk in de rug. Dankzij de lange snit id rug, de kraag & de polsboorden biedt het een optimaal comfort aangepast ad behoeften v skiërs.
19,99 €*

2 kleuren

Voordelen

Warmte
Het lekker warm hebben (20% wol) op de gevoelige zones.
Zweetafvoer
Ademende stof op de zweetzones (rug, onder de armen).
Rekbaar
Stof die de bewegingen van de skiër en snowboarder volgt.

Technische fiche

Warmte
2
Ademend
4
Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Polyester, 8.0% Elastaan Inzetstuk : 82.0% Polyester, 18.0% Elastaan
Geschikt voor
Voor skiërs en/of snowboarders op zoek naar warme en ademende onderkledij die het zweet afvoert.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Laat de handschoenen volledig drogen voor je ze opbergt.

Kenmerken van het product

Warmte en vochtafvoer
Een unieke combinatie van stoffen: We hebben deze jas ontworpen op basis van een "mapping" van het menselijk bovenlichaam. Zo onderscheiden we zones die gevoelig zijn voor koude van zweetzones. De ski-onderjas mid warm 500 zorgt ervoor dat de zones die gevoelig zijn voor de koude lekker warm blijven dankzij een stof op basis van wol (20 %).
Warmte
Een model aangepast aan de behoeften van skiërs: De lange snit in de rug bestaat uit een inzetstuk op basis van wol (20%) om de zone van de nieren (die erg gevoelig is voor koude) warm te houden tijdens het skiën snowboarden. De aansluitende opstaande kraag en de polsboorden met gat voor je duim bestudeerd om samen met skihandschoenen te worden gedragen, voorkomen dat de koude lucht binnendringt.
AFVOER VAN TRANSPIRATIE
Volgens onze « mapping » zijn de zones die geïdentificeerd als transpiratiezones (rug en onder de armen) of die weinig gevoelig zijn voor koude (de armen) bedekt door een ademende stof zodat je lichaam een hele dag droog blijft tijdens het skiën. Dankzij de ritssluiting van de onderjas kies je zelf hoeveel je de sweater opent in geval van hogere temperaturen.
Afsluitbare zakken
In de twee gesloten zakken kun je je persoonlijke spullen opbergen. De ritssluitingen van deze zakken zijn zodanig doordrcht dat je ze gemakkelijk met je skihandschoenen kunt openen op de piste.
Zich goed kleden op de skipiste
Om warm en droog te blijven, is het belangrijk dat je oog hebt voor de coherentie van je uitrusting. We raden je aan de regel van 3 lagen toe te passen. Het principe is eenvoudig: draag 3 lagen die elk een eigen functie hebben. Boven je ondergoed moet de tweede laag warmte bieden en deze behouden. Als laatste draag je een ski-jas die je beschermt tegen het slechte weer. Al deze lagen zijn ademend.
HAUT DE PAGE