bijna uitverkocht

Kinderski-jas Free 700 turquoise/geel/marineblauw

Artikelnummer :
8370550
Pluspunt
3-in-1 jas met warme onderjas om het hele jaar door te skiën. Technische stof, waterdicht en ademend membraan, een jas om te skiën in de meest veeleisende omstandigheden.
79,99 €*

Voordelen

Warmte
Wattering 100 g/m² jas, 100 g/m² onderjas. Uitneembare sneeuwvanger.
Waterdichtheid
Waterdicht: membraan 10.000 mm, 100% waterdichte naden. Kap.
Ademend vermogen
Ademend membraan. Verluchtingsritsen onder de armen.
Veelzijdig
Uitneembare sneeuwvanger, jas+onderjas, jas vast te ritsen aan broek Free 700.
Instelbaar
Mouwboordjes, onderkant jas aantrekbaar, hoogte en diepte kap verstelbaar.
zakken
6 zakken waarvan 1 skipaszak, 1 afsluitbare binnenzak, 1 binnenzak voor skibril.
Gebruiksgemak
Doekje voor skibril in de binnenzak. Jas en broek aan elkaar te ritsen.
Stevigheid
Stevige stof, dubbele naden. Schouderversteviging (tegen scherpe randen ski's).

Technische fiche

Maten
8, 10, 12, 14 jaar
Samenstelling
Inzetstuk : 100.0% Polyamide Garnering : 100.0% Polyester Tweede voering : 100.0% Polyester Hoofdstof : 100.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester
Tests
Alle artikelen van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenstemt met het gebruik ervan op het terrein.
Geschikt voor
kinderen die al goed kunnen skiën of snowboarden en op zoek zijn naar een "3-in-1" jas voor elk weer en elk type terrein.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Hang de jas bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen. De jas moet volledig droog zijn voordat je hem op een droge en verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Wattering als warmte-isolatie
De warmte-isolatie houdt een skiër of snowboarder op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysieke gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wij gebruiken een wattering als warmte-isolatie. Een wattering is een synthetische stof op basis van polyester die afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt. Een dikkere wattering bevat meer lucht en houdt dus ook meer warmte vast.
Membraan
Een membraan is een erg dunne stof die aan de binnenkant van de buitenstof wordt aangebracht. Het is waterafstotend en voorkomt dat water doorheen de stof dringt, maar voert wel de transpiratie naar buiten af. Een membraan is een must om je warm en droog te houden.
100% waterdichte naden
De jas Free 700 is niet alleen gemaakt van een waterdichte stof, wij verhogen ook de waterdichtheid met waterdichte naden. Op de naden aan de binnenkant van de jas brengen we zelfklevende en waterdichte stroken aan om de jas perfect hermetisch af te sluiten tegen water. Alle naden van het kledingstuk zijn op die manier waterdicht gemaakt. Ze garanderen dat de jas volledig waterdicht is.
Verluchtingsritsen
Verluchtingsritsen zijn openingen met een ritssluiting die toelaten om de luchtcirculatie naar wens aan te passen, als een extra manier om de afvoer van vocht te regelen, want op een dag skiën heb je zowel heel actieve momenten als momenten waarop je weinig beweegt.
Stevigheid
Wij weten dat je veel energie verbruikt tijdens het skiën of snowboarden. Daarom hebben wij alle elementen van onze artikelen met zorg uitgekozen om zo stevig mogelijk te zijn. Omdat goed geslepen ski's de onderrand van een skibroek of schouders van een ski-jas zouden kunnen beschadigen, bracht Wedze kwalitatieve verstevigingen die scheuren zoveel mogelijk voorkomen.
Sneeuwvanger
Een sneeuwvanger is een bescherming in de taille die wordt vastgezet met drukknopen onderaan de ski- of snowboardjas. Hij voorkomt dat sneeuw of koude lucht in de jas dringen, tijdens het skiën en vooral als je valt.
Zak voor skipas
Dankzij het skipaszakje in de mouw van de jas hoef je niet langer al je zakken te doorzoeken om je skipas te pakken en kun je sneller naar de skilift.
Personalisatie
Op de voering in de rug bovenaan is een etiket voorzien om de naam van het kind op te schrijven. Bijzonder handig om de jas te herkennen bij de skiles, in de kinderopvang of op school!
HAUT DE PAGE