KINDERWANT SLIDE 300 BLAUW

Artikelnummer :
8371113
Pluspunt
De want SLIDE 300 is voorgevormd voor een goede grip en optimaal comfort, het inzetstuk biedt waterdichtheid en ademend vermogen om in alle rust te skiën!
Users reviews
4 / 5 1 beoordeling
14,99 €*

Voordelen

Warmte
Wattering 150gr/m2 Microfleece voering Polsband met klittenband.
Waterdichtheid
Waterdicht membraan
Stevigheid
Handpalm in kunstleer, versteviging langs de binnenkant van de wijsvinger.
Bewegingsvrijheid
Voorgevormd. Lusje tegen verlies. Bevestiging.
Instelbaar
Grote opening. Aantrekbandje. Gladde binnenstof

Technische fiche

Waterdichtheid
Waterdicht
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Handpalm : 54.2% Polyurethaan, 45.8% Polyester Garnering : 100.0% Polyester
Approved by
12 klanten van Decathlon hebben bijgedragen aan de validatie van het product tijdens een laatste fase van het op punt stellen van ons product. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com !
Tests
Alle handschoenen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... In de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
kinderen die regelmatig skiën en op zoek zijn naar warme en waterdichte wanten.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Zorg ervoor dat de handschoenen volledig droog zijn voordat je ze opbergt

Kenmerken van het product

Waterdichtheid van het materiaal
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen de waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de drukwaarde, hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van twee uur).
Waterdicht membraan
Een membraan is een erg dunne (ongeveer 5 tot 25 micrometer) polymeer film (polyurethaan, polyester of PTFE) dat op de binnenzijde van een textiel drager wordt aangebracht om het waterdicht en ademend te maken.
Waterafstotendheid van de stof
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle waterdichte jassen van Wed'ze zijn waterafstotend behandeld.
Winddicht
Wist je dat de wind je koudegevoel verhoogt? Een temperatuur van 0° zal bij een wind van 20 km al gauw aanvoelen als -10°. De zogenaamde "winddichte" bestanddelen verminderen dit koeleffect door te verhinderen dat de lucht circuleert als gevolg van de wind of als gevolg van de relatieve snelheid tijdens de sportactviteit.
Gemakkelijk aan te trekken
Makkelijk aan te trekken dankzij de naar binnen gerichte webbing.

Users reviews

 • Vrouw
  40-49
  26 January 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  lekker warm
  mijn dochter heeft lekker warme en droge handen

  het zijn mooie hanschoenen en mijn dochter heeft ze graag aan tijdens het skiën.

HAUT DE PAGE