KINDERWANT SLIDE 800 ZWART

Artikelnummer :
8371157
Pluspunt
De Dream Heat-wanten zijn uiterst licht, zacht, waterdicht en erg warm en geven je handen puur comfort. Voortaan heb je het lekker warm bij koud weer.
29,99 €*

Voordelen

Warmte
Wattering "BALL FIBER": donzige en soepele watten.
Waterdichtheid
Waterdicht membraan
Stevigheid
Handpalm in kunstleer, versteviging langs de binnenkant van de wijsvinger.
Bewegingsvrijheid
Aansluitend model met zachte stof voor extra comfort en draaggemak.
Instelbaar
Aanspannen aan de pols met de brede klittenband.

Technische fiche

Waterdichtheid
Waterdicht
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Handpalm : 54.0% Polyurethaan, 46.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester Garnering : 100.0% Polyester Inzetstuk : 57.0% Polyurethaan, 36.0% Polyester, 6.0% Katoen, 1.0% Viscose
Approved by
12 klanten van Decathlon hebben bijgedragen aan de validatie van het product tijdens een laatste fase van het op punt stellen van ons product. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com !
Tests
Alle producten van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... In de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
kinderen die regelmatig skiën en zich willen beschermen tegen de koude met een erg warme want.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Hang de jas bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen.De jas moet volledig droog zijn voor je hem op een droge&goed verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Waterdichtheid van het materiaal
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen de waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de drukwaarde, hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van twee uur).
Waterdicht membraan
Een membraan is een erg dunne (ongeveer 5 tot 25 micrometer) polymeer film (polyurethaan, polyester of PTFE) dat op de binnenzijde van een textiel drager wordt aangebracht om het waterdicht en ademend te maken.
Waterafstotendheid van de stof
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle waterdichte jassen van Wed'ze zijn waterafstotend behandeld.
Winddicht
Wist je dat de wind je koudegevoel verhoogt? Een temperatuur van 0° zal bij een wind van 20 km al gauw aanvoelen als -10°. De zogenaamde "winddichte" bestanddelen verminderen dit koeleffect door te verhinderen dat de lucht circuleert als gevolg van de wind of als gevolg van de relatieve snelheid tijdens de sportactviteit.
Gemakkelijk aan te trekken
Makkelijk aan te trekken dankzij de naar binnen gerichte webbing.
HAUT DE PAGE