Meisjes ski-jas Firstheat roze

Artikelnummer :
8360005
Pluspunt
De jas Firstheat biedt kinderen het onmisbare thermische comfort om echt te genieten van wintersport, ook al is het koud.
17,99 €*

Voordelen

Warmte
Wattering 150 g/m², fleece voering.
Waterdichtheid
Waterafstotende stof. Kap.
Ademend vermogen
Gegarandeerd door de zones: onderkant, kraag, mouwen. Niet-ademende stof.
zakken
3 zakken, waarvan 1 skipaszak.
Personalisatie
Etiket op de voering om de naam van het kind op te schrijven.

Technische fiche

Maten
6, 8, 10, 12, 14 jaar
Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Hoofdstof : 100.0% Polyamide
Tests
Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in reële omstandigheden waarvoor ze zijn ontworpen. Onder de sneeuw, in de koude, in alle omstandigheden die je kunt tegenkomen tijdens het skiën. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
meisjes die af en toe skiën of snowboarden en zich willen beschermen tegen de kou en de sneeuw.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Hang de jas bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen. De jas moet volledig droog zijn voordat je hem op een droge en verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Wattering als warmte-isolatie
De warmte-isolatie houdt een skiër of snowboarder op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysieke gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wij gebruiken een wattering als warmte-isolatie. Een wattering is een synthetische stof op basis van polyester die afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt. Een dikkere wattering bevat meer lucht en houdt dus ook meer warmte vast.
WATERAFSTOTENDE STOF
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. De ski-jas Firstheat van Wed'ze is gemaakt van waterafstotende stoffen zodat je langer beschermd bent tegen nat. Het is een aanvullende technische oplossing waardoor je zo lang mogelijk droog blijft op de skipiste. Om die eigenschap te behouden, moet je de behandeling regelmatig herhalen met producten die je in onze winkels kunt vinden.
Zak voor skipas
Dankzij het zakje voor je skipas in de mouw van je jas moet je je skipas niet langer uithalen en kun je de skilift sneller nemen.
PERSONALISATIE
Bovenaan op de voering in de rug is een etiket voorzien om de naam van het kind op te schrijven. Bijzonder handig om je jas te herkennen bij de skiles, in de kinderopvang of op school!
HAUT DE PAGE