ONDERGOED SKI DAMES 2WARM GRIJS SMOKE

Artikelnummer :
8357008
Pluspunt
Warm of heel warm, aan jou de keuze!Dit omkeerbare en zachte ondergoed biedt de warmte die je wenst afhankelijk van hoe je het draagt.
Users reviews
4.4 / 5 13 beoordeling
11,99 €*

3 kleuren

SLECHTS EEN STUK ONDERGOED VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN!

Het eerste omkeerbare ondergoed met twee warmteniveaus.

EEN VERNIEUWENDE STOF, HET ONDERGOED 2WARM KIES TUSSEN TWEE VERSCHILLENDE WARMTENIVEAUS VOLGENS WELKE KANT U TEGEN DE HUID DRAAGT

Wat voornamelijk het warmteniveau van ondergoed bepaalt, is de luchtlaag die de stof kan vasthouden.

Bij 2Warm is die laag lucht zeer fijn als de effen kant van de stof tegen de huid wordt gedragen. Als de andere kant van de stof tegen de huid aanligt, houden de oneffenheden in het ontwerp aanzienlijk meer lucht gevangen en zorgen zo voor 30% meer warmte (Stof getest in een laboratorium en feitelijk gebruik van het product uitgetest op 25 personen.).

Omkeerbaar systeem: Als ik het aan de ene kant draag, heb ik het warm. Als ik het aan de andere kant draag, heb ik het heel warm.

INSPIRATIE, ONTWERP and Test

Als je je dochter elke ochtend ziet, met haar onderhemd omgekeerd aan , doet dat je lachen. Eens je beseft dat ze dat doet omdat het hemd "langs die kant veel zachter is", flakkert dat de inspiratie op...

Een warme en zachte rolkraag voor het comfort van skiërs en snowboarders in combinatie met opvallende kleuren volgens de skicodes maken de 2Warm de hit van het seizoen.

Elke innovatie komt voort uit observatie en uit het luisteren naar de behoeften van gepassioneerde sporters. Innovatie zorgt voor eenvoudige en efficiënte oplossingen voor wintersportproblemen. Wedze verzekert optimaal comfort in een wereld die vaak vijandig en koud is.

Wedze heeft een testlabo specifiek voor ski- en snowboardmateriaal opgericht in het hartje van het land van de Mont-Blanc. Verschillende tests kunnen in de nabijheid van het designteam worden uitgevoerd, waardoor er meer efficiëntie is en sneller kan worden gereageerd.

Voordelen

Warmte
Lekker warm bij elk weer: twee mogelijke warmte-isolaties (3 of 4).
Gebruiksgemak
Omkeerbaar: gewoon om warm te hebben, binnenstebuiten om heel warm te hebben.
Zweetafvoer
Blijf droog en warm dankzij de afvoer van het lichaamsvocht.
Zachtheid
Dit zachte & comfortabele ondergoed kan rechtstreeks op de huid worden gedragen.

Technische fiche

Warmte
3/4
Ademend
2
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Geschikt voor
skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar handig en thermisch ondergoed dat is aangepast aan elke temperatuur.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Wassen voor het eerste gebruik. Machinewasbaar op 30°C. Programma synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Plat drogen in een goed verluchte ruimte. Mag niet in de droger. Niet chemisch laten reinigen. Niet strijken. Nooit op een radiator leggen.
Stockagetips
Laat de onderkledij volledig drogen voor je het opbergt.

Kenmerken van het product

2WARM-concept: Twee verschillende warmteniveaus.
Het 2Warm-ondergoed biedt twee verschillende warmte-isolaties afhankelijk van welke kant je tegen de huid draagt. Aan de heel warme zijde een innoverende stof met volle en holle delen die 30% meer warmte biedt dan de gladde zijde. Kies zelf het warmteniveau dat je wenst afhankelijk van de buitentemperatuur.
Zich goed kleden op de skipiste
Om warm en droog te blijven, is het belangrijk dat je oog hebt voor de coherentie van je uitrusting. We raden je aan de regel van 3 lagen toe te passen. Het principe is eenvoudig: draag 3 lagen die elk een eigen functie hebben. Boven je ondergoed moet de tweede laag warmte bieden en deze behouden. Als laatste draag je een ski-jas die je beschermt tegen het slechte weer. Al deze lagen moeten ademend zijn zodat het lichaamsvocht afgevoerd kan worden.
Gebruikstips
Bij grote lichamelijke inspanningen kun je het koud krijgen wanneer je te warm gekleed bent, omdat transpiratie niet kan worden afgevoerd en in voortdurend contact is met de huid.

Users reviews

4.4 / 5 13 beoordeling
12 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  30-39
  29 March 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Lekker warm

  Lekker warme trui voor skiën. Ook binnenstebuiten te dragen.

 • Vrouw
  50-59
  05 March 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima ski pullover aan beide kanten te dragen.

  Leuke kleuren.

 • Vrouw
  40-49
  21 February 2017
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Shirt

  Heerlijk shirt!!!!

HAUT DE PAGE