11,99 €*

Reviews on

ONDERGOED SKI HEREN 2WARM GEEL

4.4 / 5 9 beoordeling
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    14 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Aangenaam en warm

    Ik heb deze 2warm aangedaan boven een freshwarm. Dit zorgde ervoor dat ik echt goed warm had. Ik vond de 'col' handig tegen de snedige wind. Ik zou hem we l niet direct als eerste laag dragen daar hij niet super transpirerend is.

  • Man
    50-59
    07 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super

    Gebruik het om te fietsen in koud weer.
    Veel beter dan mijn andere en duurdere onderkledij.

  • Man
    60 of ouder
    06 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker warm

    ondanks vriesweer bleef ik behaaglijk warm

  • Man
    60 of ouder
    06 February 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hemd met kol

    De legte is zeer aan de korte kant

  • Vrouw
    50-59
    30 January 2017
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Skipull
    Lekker licht en toch warm. Geen

    Geen

  • 40-49
    26 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ski ondergoed
    zeer tevreden lekker warm om te skien geen negatieve punten gevonden

    zeer tevreden van de aankoop sommige dagen -17 en geen kou geleden op de ski's heb er alleen maar positieve punten mee gehad

  • Man
    20-29
    08 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekker warm
    Warm en heel warm zoals beloofd Niet ideaal voor het skiën

    Had deze gekocht als onderkledij voor te skiën. Bij iets warmer weer (-5°C) had ik zelfs geen 3de laag nodig, indien ik de zeer warme zijde droeg, dus enkel deze bloes en mijn jas. Er is echter geen goede verluchting wat resulteerde in een natte rug. Om dan na een pauze terug te vertrekken met een natte, koude rug bij vriestemperaturen is alles behalve aangenaam. Deze bloes blijft in mijn kast hangen, maar dan voor te wandelen en niet voor te skiën.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Brecht,

    bedankt voor de review van het product 2Warm en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden.
    Dit thermisch ondergoed heeft geen inzetstuk op de rug voor een betere evacuatie van de transpiratie. Dit kan resulteren, zoals u spijtig genoeg heeft ondervonden, in een natte en dus koude rug. We hebben in ons assortiment ski ondergoed 2 modellen die dit wel hebben zijnde: de Freshwarm http://nl.decathlon.be/freshwarm-heren-zwart-p-id_8371830.html en de MySlim http://nl.decathlon.be/myslim-heren-zwart-rood-id_8371579.html

    Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd!

    met sportieve groeten,
    ELFI Cannaerts, Monitor Wed'ze

  • Vrouw
    60 of ouder
    31 December 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ik heb het cadeau gedaan aan kleinzoon was heel co
    2 kanten draagbaar geen

    Geen

  • Vrouw
    40-49
    05 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Aanrader
    Lekker warm en ideaal dat deze aan 2 kanten te dra niks

    Geen

HAUT DE PAGE