SIMPLE WARM ORANJE
5,95 €*

Reviews on

Ondershirt ski heren SIMPLE WARM oranje .COM WEDZE

4.3 / 5 21 beoordeling
19 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    05 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slechte koop
    lekker warm zit lekker als hij nieuw is kript

    krimpt ontzettend past na twee keer wassen op 40 graden totaal niet meer.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste klant,

    Bedankt voor het schrijven van een product review over het Simple Warm ondershirt van Wed'ze.
    Vervelend om te horen dat het product gekrompen is. Het product is helaas niet ontworpen om op 40 graden te wassen en in de wasvoorschriften wordt aangeraden het product om op 30 graden te wassen. De beoordeling wordt gedeelt met Wed'ze zodat ze dit kunnen gebruiken in het ontwerp van toekomstige producten.
    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    07 November 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    goed product. Zit goed. Lekker warm. Niet te warm. geen

    Kan zowel bij (buiten)sporten als bij vrije tijdskledij gedragen worden.
    Zit zelfs lekker als "pyama" om te slapen.

  • Man
    60 of ouder
    05 November 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Warm en confortabel
    Rekbaar vooral goed voor mij daar ik astma heb . Geen .

    Dus een echte aanrader voor mensen met astma , kortadimigheid en , longlijders , en de gezellige warmte heb je erbij .
    En helemaal niet duur .
    Een aanrader intussen heb ik al 4 stuks en ik ga er nog 3 bij kopen .
    Een gewoon onderlijfje eronder is overbodig en niet aangeraden .

  • Man
    20-29
    26 October 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Content van het product
    Voelt goed als je hem aan hebt. Geen min punten

    Geen opmerkingen

  • Man
    50-59
    13 October 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede pasvorm
    Vallen groot uit.

    Vallen groot uit.

  • Man
    60 of ouder
    20 January 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldig
    Het pascomfort , hoog gesloten en strak , Nee

    Geen opmerking , gewoon een goed product ,
    Ieder jaar koop ik ze , ze gaan ook lang mee ,
    ik heb reeds 9 stuks in mijn collectie .....

  • Man
    23 December 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk shirt
    Lekker warm en een prima pasvorm. Lubbert niet

    Fijn shirt. Hals sluit goed aan en behoud vorm.

  • 27 March 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Licht en warm harde labels

    Voldoet aan de verwachtingen, heldere kleuren soepel om te dragen

  • 23 February 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super product
    prijs qualiteit geen

    geen

  • 04 February 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ondershirt
    aangenaam dragen nam geur van zweet op en maar liefst 5 keer wassen

    te synthetisch

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste,

    bedankt om met ons uw ervaring met de Simple Warm onderkleding te delen.
    Ik begrijp volledig uw ontevredenheid.
    De Simple Warm is nochtans behandeld om slechte geuren sterk te beperken. De door u ondervonden problemen zijn dus niet normaal.
    Ik stel voor om u naar één van onze winkels te begeven om uw product te laten terug betalen of om te ruilen.
    Als het probleem zich toch blijft voordoen, raad ik u aan om een ondergoed te kiezen met meer natuurlijke vezels zoals de producten in Merions wol.
    Bij deze een voorbeeld van zo'n product:

    http://www.decathlon.be/t-shirt-simple-wool-id_8284498.html

    Met vriendelijke groeten,

    Vincent Chabot
    DSP Sports de randonnée / ski- Decathlon

HAUT DE PAGE