2,99 €*

Reviews on

Oprolbare skipashouder

3.92 / 5 12 beoordeling
10 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn alle beoordelingen betrouwbaar.

  • Vrouw
    20-29
    10 januari 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Vrij degelijl maar beperkte stevigheid

    Het product is volledig uit plastiek en de bevestiging is fijn en snel breekbaar.
    Aangezien ook vaker de skipassen harde kaarten zijn zonder gaatje in moet je dus een oplossing vinden op hoe je deze aan elkaar bevestigd. Het zou handig zijn als er een mapje ofzo zou bijzitten die je er aan kan hangen en waarin je de skipas kan steken. Desondanks is het zeker geen slecht product.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Margaux,

    bedankt voor de feedback van de skipashouder. Deze is al enkele jaren dezelfde terwijl inderdaad de skipassen in veel gebieden wel aan het veranderen zijn. Ik geef je opmerking door aan de verantwoordelijke personen.

    met sportieve groeten,
    ELFI, PRODUCTMONITOR SKI

  • Vrouw
    30-39
    16 januari 2018
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Niet meer van deze tijd

    Helaas bleek bij aankomst op onze bestemming dat deze zippers helemaal niet meer gebruikt worden. Na 10 jaar geen wintersport wisten wij niet dat er helemaal geen gaatjes meer in die pasjes zitten en zelfs mogen. Toch jammer, want we hadden de 4 stuks al uitgepakt en aan onze jassen zitten, dus kunnen ze ook niet meer terugbrengen.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Linda,
    Bedankt voor je review over de oprolbare skipashouder.
    Het klopt inderdaad dat de skipassen in de verschillende gebieden aan het veranderen zijn en vaak niet meer voorzien zijn van een gaatje.
    Je kunt deze skipashouder nog wel gebruiken als je een mapje hebt om je pasje in te doen. Je mag de skipashouders retourneren in een winkel naar keuze.
    We zullen je feedback doorgeven aan de productmanager.
    Met sportieve groet,
    Sanne Digital sport leader DECATHLON

    LINDA find this answer useful

  • Man
    30-39
    31 mei 2018
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Enrouleur ... peu utile

    De nombreuses stations fonctionnant avec des badges magnétiques à mettre dans la poche, l'enrouleur porte-forfait a de moins en moins d'utilité.
    Se renseigner à la station où vous comptez aller avant d'en acheter un...

  • Vrouw
    40-49
    25 februari 2018
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    A completer

    J'ai mis ce porte forfait sur le manteau de mon fils de 5ans qui était dépourvu de poche forfait mais j'ai été obligée de bricoler avec un porte nom de réunion car le forfait magnétique de la station ne pouvait pas être troué. Le produit en lui même est bien et costaud mais les forfait d'aujourd'hui sont presque dans toutes les stations un petit bout de plastique format carte de crédit, ce serait génial d'ajouter une petite pochette en plastique pour l'y mettre.

  • 20 januari 2018
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Satisfaisant

    Bon produit.
    Je m'en sert au travail pour mon badge pour entrer dans le bureau et pour la machine à café. Il me sert environ une dizaine de fois par jour.
    J'aimerais bien que le cordon soit un peu plus résistant car je dois le changer 2, 3 fois par an.

  • Vrouw
    30-39
    30 november 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    À voir dans le temps

    Utilisé en porte badge professionnel au quotidien.
    Suis très satisfaite ; à voir si le système d’attache au vêtement peut durer, mais je rachèterai le même.

  • 40-49
    19 november 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    parfait

    parfait il correspond a mon utilisation

  • Man
    50-59
    21 november 2017
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Super.

    Bonjour, je trouve ce produit excellent ça plusieurs années de suite que je m'équipe de ce produit qui est très robuste .

  • 07 oktober 2017
    That review has been deposited on this product version
    Accroche forfait

    Excellent produit et fonctionne parfaitement bien

  • 30-39
    06 oktober 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Pratique

    Utilisation dans le cadre professionnel pour mettre des pictogrammes de comportement, pratique dans l'utilisation, s'enroule sans problème.

HAUT DE PAGE