Pack snowboard all mountain dames Serenity 500 Carve zwart en groen

Artikelnummer :
8344829
Pluspunt
Met de klassieke camber, de houten kern en medium torsie biedt dit snowboard grip op elk type sneeuw en zal het je niet ontgoochelen. Comfort verzekerd dankzij bindingen met strap 3D & cap strap tenen
Users reviews
3 / 5 1 beoordeling
214,99 €*

Voordelen

Veelzijdigheid
70% piste, 30% buiten de piste, 0% park.
Wendbaarheid
Medium torsie = erg goed compromis grip / gemak om bochten te maken.
Drijfvermogen
Klassieke camber + inserts nr achter 10mm (setback) = normaal glijvermogen
Grip
Klassieke camber + medium torsie = erg goede grip op elk type sneeuw.
Aanpasbaarheid
146 cm : 1m61 tot 1m68 151 cm: 1m66 tot 1m74
Stijfheid
Medium flex + houten kern = erg levendig bij veranderen van kant.
Tolerantie
Medium torsie voor grip, maar progressief voor tolerantie voor fouten.
Glijvermogen
Glijvlak in geëxtrudeerd PE (extruded base). Normaal glijvermogen.

Technische fiche

maten OK ?
146 & 151 : 33 > 43
Wide
Neen
Camber
Klassiek
Vorm
DIRECTIONAL
Pack / Board
Pack snowboard & binding
Samenstelling
Onderstel : 100.0% Polyamide Board : 34.0% Hout, Board : 33.0% Epoxy, Board : 33.0% Glasvezel
Geschikt voor
ervaren snowboardsters op zoek naar polyvalentie en grip in alle sneeuwomstandigheden, zelfs erg harde sneeuw.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Voor een goed glijvermogen is regelmatig waxen vereist, bij voorkeur om de 2 of 3 uitstappen. Laat op het einde van het seizoen een laag niet afgeschraapte wax zitten, om het belag te beschermen . Dat zal ook goed zijn tijdens de zomer, want de wax zal dieper in de polyethyleen structuur dringen. Klop nooit op de uiteinden van het board om sneeuw te verwijderen, je zou het kunnen beschadigen.
Stockagetips
De kanten goed afdrogen aan het einde van de dag zodat ze niet roesten.Idealter, waxen na elk 5 tochten. Buiten het zonlicht bewaren.

Kenmerken van het product

Woord van productmanager
De Carve is ons damessnowboard met een goed niveau. Met dit snowboard voel je je goed op de piste, het blijft stabiel in scherpe bochten en is erg dynamisch bij het veranderen van kant, en aangezien het een snowboard is, is het ook erg geschikt off-piste.
Type snowboarden / terrein
Zoals de naam het zegt, is de Carve een snowboard voor op de piste. Het is ook erg goed geschikt voor in poedersneeuw. Het is een vaste waarde voor ervaren snowboardsters. Het heeft alles wat je verwacht van een polyvalent snowboard. Van blauwe tot zwarte pistes, aan de rand van de piste of off piste in de diepsneeuw, de 500 Carve is geschikt voor een maximum aan personen op een maximum aan terreinen.
Snowboard met directional shape
De vorm van het board (of de "shape") is gericht, dat wil zeggen dat het een voor- en achterkant heeft. Het is niet symmetrisch: - de achterkant van het board is iets smaller dan de voorkant, - de bindingen en de contactpunten van het board op de sneeuw (setback) liggen iets meer naar achter. Een directional shape zorgt voor een betere grip in de bochten, een betere controle van het traject en meer rebound als je uit de bocht komt.
Klassieke camber
Een klassieke camber is naar boven gebogen tussen de 2 contactpunten van het board op de sneeuw. Dankzij de elasticiteit van het board werkt een klassieke camber als een veer om grip te bieden op elk type sneeuw, dynamiek bij het veranderen van kant en rebound als je uit de bocht komt.
Medium en polyvalente flex
De flex ( stijfheid van het board tussen de voor- en achterkant) van de carve bedraagt ongeveer 3/5, wat medium en polyvalent is. Het zorgt voor een gezond gedrag in bochten, maar ook voor tolerantie voor fouten van de zijkanten.
Medium en polyvalente torsie
De torsie (stijfheid van het board in torsie tussen de voeten) bedraagt ongeveer 3/5, wat redeljk stijf is voor een goede vastheid in de bocht, rebound als je uit de bocht komt en nervositeit bij de kant-kantoverdracht. Hierdoor is de Carve uiterst geschikt voor ervaren tot gevorderde snowboarders, maar blijft het toegankelijk.
Setback 10 mm
Setback, dat is wanneer de steunpunten van het board op de sneeuw niet symmetrisch zijn ten opzichte van het midden van het board, maar naar achteren verschoven. De bindingen zijn dan eveneens met dezelfde afstand naar achteren verschoven. 10 mm setback => klassieke verplaatsing naar achteren van directionele boards. Het zorgt voor een beter gedrag in de bocht en glijvermogen op poedersneeuw dankzij het gewicht achteraan het board waardoor de voorkant omhoog komt.
Technische informatie
Breedte vooraan 279 mm / Midden 239 mm / Achteraan 279 mm (Grootte 146 cm) Radius 7,8 m Effectief mes 1080 mm Aantal inserts: 8 + 8 (3 posities mogelijk door bindingen / 40 mm tussen elk) Aanbevolen stance: 500 mm
Geëxtrudeerde zool / glijvermogen
Geëxtrudeerd glijvlak (fabricageproces, in tegenstelling tot gesinterde glijvlakken) Biedt een normaal glijvermogen en een goede slijtvastheid. Moet regelmatig worden onderhouden: Idealiter, na 5 tochten waxen, en minimum 1 keer per jaar: - hetzij aan het begin van het seizoen voor een erg goed glijvermogen - hetzij aan het einde van het seizoen om de wax in de diepte van het glijvlak te laten dringen tijdens de zomer (idealiter bindingen onderaan).
Verkocht in pack met de binding Illusion "450".
Het is een illusion 500, maar zonder de Full pad EVA. Het heeft: _ strap aan enkel in 3D + schuim dat perfect de vorm van de binnenschoen aanneemt voor een perfecte steun. Het schuim laat toe erg krachtig aan te spannen en toch comfortabel te blijven. _ strap voor in cap strap (enkel positie op de tenen ) voor een ongelofelijk comfort & steun _ Gemakkelijk openingssysteem TURN STRAP zodat de strap niet meer hindert als je je schoen aantrekt. 146cm/M = #33/43. 151cm/M = #33/43
Welke maat kiezen voor mijn Carve?
In het algemeen kies je, voor gebruik op elk terrein, ongeveer -15 tot -20 cm. (iemand van 1m66 kan bijvoorbeeld een board tussen 151 en 146 cm nemen)._ Hoe kleiner, hoe gemakkelijker. Het wordt ook aangeraden voor grote mensen die weinig wegen. _ Hoe groter, hoe stabieler bij hoge snelheid. 146 cm WIDE (40 - 70 kg) => 1m61 tot 1m70 151 cm WIDE (50 - 85 kg) => 1m66 tot 1m75.

Users reviews

3 / 5 1 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  20-29
  22 november 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Prima board voor een hobbelige piste

  Je voelt dat je makkelijk door de sneeuwhopen snijdt, maar je voelt ook dat je balans goed moet zijn als je draait. Het voelt niet heel wendbaar aan. Maar het wordt makkelijker en makkelijker naarmate je de snelheid opdrijft.

HAUT DE PAGE