Pack snowboard all mountain heren Bullwhip 500 All Road grijs en geel

Artikelnummer :
8371180
Pluspunt
Een snowboard met klassieke camber en medium torsie voor een goede grip op harde sneeuw. Lange nose vooraan en rocker om te drijven op poedersneeuw. Breed, geschikt voor grote voeten (wide).
Users reviews
4.14 / 5 14 beoordeling
204,99 €*

Voordelen

Veelzijdigheid
50% piste, 50% off-piste, 0% park.
Wendbaarheid
Medium torsie: erg goed compromis grip / gemakkelijk gemiddelde bochten maken.
Drijfvermogen
Rocker + setback 25 mm + breed (wide) = erg goed drijfvermogen op poedersneeuw.
Grip
Klassieke camber + medium torsie: erg goede grip op elk type sneeuw.
Aanpasbaarheid
158W cm: 1,70 tot 1,75 m 163W cm: 1,75 tot 1,80 m 168W cm: 1,80 m en groter
Stijfheid
Medium flex + houten kern + wide: vrij vinnig bij veranderen van kant.
Tolerantie
Medium torsie voor grip. Progressief voor tolerantie voor fouten.
Glijvermogen
Belag in geëxtrudeerd PE (extruded base). Normaal glijvermogen.

Technische fiche

Maten
158Wcm / 163Wcm / 168Wcm
maten OK?
158, 163 & 168: 42>48
Camber
Klassiek + Rocker
Vorm
directional
Set / Board
Set snowboard & bindingen
Samenstelling
Board : 70.0% Hout, Board : 20.0% Glasvezel, Board : 10.0% Epoxy Gespen : 70.0% polyamide 6, Gespen : 20.0% Polyethyleenvinylacetaat, Gespen : 10.0% Aluminium
Geschikt voor
ervaren snowboarders op zoek naar een all mountain freeride wide snowboard, zowel voor op de piste als off-piste.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
De kanten goed afdrogen aan het einde van de dag zodat ze niet roesten. Regelmatig waxen, idealiter na elk 5 tochten. In de zomer bewaren uit de zon; de bindingen mag je op het board laten.

Kenmerken van het product

Woord van de productmanager
We wilden een veelzijdig board voor wie niet naar het park gaat. Dit board is erg geschikt voor op de piste, maar ook off-piste en met gemak: pure fun! Er werd een prototype van gemaakt in ons ontwerpcentrum Mountain Store de Passy (in Haute-Savoie), en het werd getest in de stations vlakbij onze kantoren tijdens het hele ontwikkelingsprocedé.
Manier van snowboarden / terrein
De All Road is het all mountain board bij uitstek: 50% piste en 50% off-piste. Je komt er overal mee, op elk type sneeuw, op de piste, off-piste, in poedersneeuw natuurlijk, maar ook op bevroren sneeuw dankzij de verlengde en smallere nose om minder hard te slaan op bevroren sneeuw. Daarom heeft de nose (voorkant) die speciale vorm. Ga niet in het park: het board is niet gemaakt voor op de modules en om achterwaarts te riden.
Snowboard met directional shape
De vorm van het board (of "shape") is directional, dat wil zeggen dat het board een voor- en een achterkant heeft. Het is niet symmetrisch: de achterkant van het board is iets smaller dan de voorkant, de bindingen en de contactpunten van het board op de sneeuw (setback) bevinden zich iets meer naar achteren. Een directional shape zorgt voor een betere grip in de bochten, een betere controle van het traject en meer afzet als je uit de bocht komt.
Klassieke camber + rocker
We behouden alle voordelen van de klassieke camber (dankzij de elasticiteit van het board werkt een klassieke camber als een veer voor grip op elk type sneeuw, dynamiek als je van kant verandert en afzet als je de bocht uitkomt) en combineren die met de voordelen van de rocker (onder spanning liggen de contactpunten van het board op de sneeuw dichter bij elkaar en wordt het board wendbaarder). De rocker verlengt de nose en tilt die iets op zodat de poedersneeuw beter onder je board blijft.
Medium en polyvalente flex
De flex (stijfheid van het board tussen de voor- en achterkant) van de All Road bedraagt ongeveer 3/5, wat medium en veelzijdig is. Het zorgt voor een goed gedrag in bochten, maar ook voor tolerantie voor kantfouten.
Medium en polyvalente torsie
De torsie (stijfheid van het board in torsie tussen de voeten) bedraagt ongeveer 3/5, wat redelijk stijf is voor een goed gedrag in bochten, afzet als je uit de bocht komt en nervositeit bij het wisselen van kant. Daardoor is de All Road geschikt voor ervaren tot gevorderde snowboarders, terwijl het board toch erg toegankelijk blijft.
Setback 25 mm
Setback betekent dat de steunpunten van het board op de sneeuw niet symmetrisch zijn ten opzichte van het midden van het board, maar naar achteren verschoven. De bindingen zijn dan eveneens met dezelfde afstand naar achteren verschoven. Setback 25 mm: klassieke verplaatsing naar achteren van directionele boards. Het zorgt voor een beter gedrag in bochten en drijfvermogen op poedersneeuw omdat het gewicht zich achteraan het board bevindt en de voorkant dus vanzelf naar boven komt.
Technische informatie
Breedte vooraan 297 mm. Midden 260 mm. Achteraan 289 mm (grootte 163 cm). Radius 9,0 m. Effectief mes 1.042 mm. Aantal inserts: 8 + 8 (3 posities mogelijk per binding / 40 mm tussen elk). Aanbevolen stance: 530 mm.
Geëxtrudeerd belag / glijvermogen
Geëxtrudeerd belag, een fabricagemethode, in tegenstelling tot gesinterd belag: - biedt een normaal glijvermogen, en goede weerstand in de loop van de tijd, - moet je regelmatig onderhouden: Idealiter, waxen na 5 tochten, en minimum 1 keer per jaar, - hetzij aan het begin van het seizoen om te beginnen met een board dat goed glijdt, - hetzij aan het einde van het seizoen om het belag te voeden door de wax in de diepte in het belag te laten dringen tijdens de zomer. Idealiter bindingen onderaan.
Verkocht in een set met Illusion 500 binding met spoiler type piste, off-piste
Een Illusion 700, maar zonder de full pad in EVA. Met: - 3D-enkelstrap + schuim om perfect aan te sluiten op de schoen om goed te blijven zitten. Dankzij het schuim kun je erg hard aanspannen zonder dat het oncomfortabel wordt. - Strap voor in cap strap (alleen op de tenen) voor een uniek comfort en uitstekende ondersteuning. - Makkelijk Turn Strap-openingssysteem zodat je geen last meer hebt van de strap wanneer je je schoen erin steekt. 158 cm, 163 cm, 168 cm, maat L: 41 tot 48.
Welke maat kiezen voor mijn All Road?
Voor all mountain kies je een board dat 15 of 20 cm korter is dan je lengte (iemand van 1m74 kan bijv. een board tussen 1m59 en 1m54 nemen). - aangezien de All Road een rocker heeft, kun je het board wat groter kiezen, - een kleiner board is makkelijker. Dit wordt ook aangeraden voor personen die weinig wegen ten opzichte van hun lengte. - hoe groter hoe stabieler bij hoge snelheid, 158 cm (60 - 80 kg) => 1m70 tot 1m75 163 cm (75 - 90 kg) => 1m75 tot 1m80 168 cm (85 - +110 kg) => 1m80 en groter

Users reviews

 • Man
  20-29
  04 februari 2018
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Top prijs kwaliteit

  Super snowboard voor de gemiddeld tot expert snowboarder. Plank is redelijk stijf zodat je goed snelheid kan pakken.

 • Man
  30-39
  14 november 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Super

  Prijs kwaliteit de beste.

 • Man
  30-39
  23 januari 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Test ponctuel de la Board

  Bonjour à tous,

  J'ai eu l'occasion de testé cette board en Indoor et j'en suis complètement satisfait.
  En effet, elle est très facile à prendre en main et est très joueuse. Carve bien et court, elle suit bien le mouvement du terrain et est très stable. Et dans le parc, c'est un régal.

  Probablement un futur achat !

HAUT DE PAGE