204,99 €*

Reviews on

Pack snowboard all mountain heren Bullwhip 500 All Road grijs en geel

4.38 / 5 16 beoordeling
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    06 november 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super

    Prijs kwaliteit de beste.

  • Man
    20-29
    03 januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fantastisch board

    Dit board kunnen uittesten en zeer positief verrast. Board is inderdaad relatief stijf, wat truckjes moeilijk maakt. Maar dit board is ook niet ontwikkeld voor park. Het biedt wel enorm veel vertrouwen en stabiliteit bij afdalingen. Het doet zijn taak dus perfect. Voor deze prijs, denk ik dat je nergens een beter board op de markt vindt. Je krijgt dit heel veel waar voor je geld!

    Kleine bedenking: de decathlon-bindingen zijn wat minder soepel dan andere bindingen op de markt. Bijvoorbeeld voor mensen met grotere voeten bijvoorbeeld (mijzelf maat 47), zouden iets langere bindening gemakkelijker zijn.

  • Man
    20-29
    23 januari 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Review bullwhip 500

    Normaal gezien ben ik niet echt een snelheidsmens, dit aangezien ik meer een freestyler ben. Dit was wel eventjes wennen, maar ondanks dat ontzettend veel plezier gehad. Je kunt echt lekker scheuren met dit board, op hoge snelheid voel je je erg stabiel. Hij nodigt dan ook uit om lekker hard te rijden. Carven met dit board gaat soepel en hij laadt ruimte open voor kleine foutjes. Gewoon een ideaal board voor iedereen die buiten het funpark wil blijven. Daarnaast vind ik de vorm erf tof, de print daarentegen een beetje saaitjes, maar dit is iets persoonlijks natuurlijk. Gezien de prijs/kwaliteit verhouding echt een aanrader en ben zeker te spreken over de kwaliteit!

  • Man
    01 januari 2017
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    .

    .

  • Man
    30-39
    05 maart 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Top board

    Une tres bonne board ,tolerante ,très maniable meme pour les débutant comme moi.je suis très très content de ce produit.

  • Man
    30-39
    04 december 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Fait le job !

    Rien a redire niveau qualité-prix c'est nickel. Il y a beaucoup de réglages possibles, belles finitions, une bonne souplesse de la planche !

  • 13 november 2017
    That review has been deposited on this product version
    IDÉAL POUR UNE REPRISE

    après un arrêt de près de quinze ans, j'ai réinvesti dans cette planche pour une reprise en douceur. Et bien,.... parfait, la planche est souple, sans trop, on est à l'aise dans les courbes, la remontée des sensation dans les jambes est plus que correct. Franchement, à conseiller.

  • Man
    30-39
    29 september 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Superbe !

    C'est un monstre ! j'adore cette deck. N'hésitez surtout pas

  • Man
    40-49
    27 februari 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    planche OK, Fixe Bof

    la planche est trés agréable, facile, et légère
    par contre je suis déçus des FIX, les renforts sur les sangles sont déchirés dés le premiers serrage ça fait pas très sérieux et ça fais produit très bas de gamme
    ce serais cool de vendre la planche sans les fixes pour pouvoir choisir de vrais fixes

    Antwoord van Wed'ze :

    bonjour

    je suis désolé de cette déchirure.
    Nous n'avons pas eu de soucis avec cette nouvelle fixation de cet hiver 16/17, maintenant, nous ne sommes pas à l'abri d'un problème ponctuel.
    Pourrais-je vous demander une photo de la partie à remplacer, pour être bien certain de comprendre où est arrivé cette déchirure ?

    Si j'ai bien comprit le problème, je pense être en mesure de vous remplacer la patrie déchirée sans soucis.

    Merci d'avoir partagé ce soucis avec nous, et nous trouverons ensemble une solution pour vous satisfaire.

    PHILIPPE TIERCIN Chef de produit Wed'ze

  • Man
    30-39
    15 februari 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Super snowboard

    Vraiment heureux de cet achat. J'étais parti pour acheter un snowboard plus typé "freestyle", et c'est en suivant les super conseils du vendeur décathlon que j'ai opté pour cette planche. Après une semaine d'utilisation, je suis vraiment ravi de ce choix, la relative rigidité de la planche la rend vraiment confortable sur piste. Merci Decathlon.

HAUT DE PAGE