189,99 €*

Reviews on

Pack snowboard all mountain heren Bullwhip 500 All Road grijs en geel

4 / 5 4 beoordeling
4 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  20-29
  23 January 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Review bullwhip 500
  Snelheid, lekker stevige plank, foutje mag. De bindingen ogen niet heel stevig, kleur.

  Normaal gezien ben ik niet echt een snelheidsmens, dit aangezien ik meer een freestyler ben. Dit was wel eventjes wennen, maar ondanks dat ontzettend veel plezier gehad. Je kunt echt lekker scheuren met dit board, op hoge snelheid voel je je erg stabiel. Hij nodigt dan ook uit om lekker hard te rijden. Carven met dit board gaat soepel en hij laadt ruimte open voor kleine foutjes. Gewoon een ideaal board voor iedereen die buiten het funpark wil blijven. Daarnaast vind ik de vorm erf tof, de print daarentegen een beetje saaitjes, maar dit is iets persoonlijks natuurlijk. Gezien de prijs/kwaliteit verhouding echt een aanrader en ben zeker te spreken over de kwaliteit!

 • Man
  20-29
  03 January 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Fantastisch board
  Biedt veel vertrouwen in de bochten Bindingen moeilijk voor mensen met grote voeten

  Dit board kunnen uittesten en zeer positief verrast. Board is inderdaad relatief stijf, wat truckjes moeilijk maakt. Maar dit board is ook niet ontwikkeld voor park. Het biedt wel enorm veel vertrouwen en stabiliteit bij afdalingen. Het doet zijn taak dus perfect. Voor deze prijs, denk ik dat je nergens een beter board op de markt vindt. Je krijgt dit heel veel waar voor je geld!

  Kleine bedenking: de decathlon-bindingen zijn wat minder soepel dan andere bindingen op de markt. Bijvoorbeeld voor mensen met grotere voeten bijvoorbeeld (mijzelf maat 47), zouden iets langere bindening gemakkelijker zijn.

 • Man
  01 January 2017
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  .

  .

 • Man
  20-29
  22 November 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Een board dat een doorsnee boarder moet nemen
  Veel stabiliteit op ELK type sneeuw, coole vorm Flext te weinig voor mij

  Ik zoek altijd een combinatie voor 50% park en 50% freeride. Dit board hoort duidelijk niet thuis in het park. Doordat het medium flext, is het voor mij te stijf. Ik weeg (geared up) 70 kg en als je er dan een manual of switch uit wil halen moet je teveel moeite doen. MAAR: als je keihard omlaag wil scheuren in eender welk type sneeuw, moet je het gewoon nemen. Het biedt zeer veel stabiliteit, en desondanks zijn robuust uiterlijk snijdt het best goed door hoopjes sneeuw op een 'namiddag'piste. Je voelt ook dat het geen carver is, het vergeeft kleine evenwichtsfoutjes als je te diep wil carven en je zwaartepunt buiten je carvelijn valt. Dus simpelweg: je blijft makkelijk overeind, als je foutjes maakt. best een goed geëngineered boardje dus. Maar voor mezelf hoeft het niet zo vergeeflijk te zijn. (Laat het boarden maar aan mij over, niet aan men board ;-)!) Ik raad het iedereen aan die van zichzelf vindt dat hij dieper moet leren carven en op elk uur van de dag met een gerust hart naar beneden wil kunnen scheuren!

HAUT DE PAGE