Pack snowboard Freestyle all mountain heren / dames End Zone 500 Park&Ride rood
189,99 €*

Reviews on

Pack snowboard Freestyle all mountain heren / dames End Zone 500 Park&Ride rood

4.3 / 5 3 beoordeling
3 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  40-49
  29 February 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  fantastisch fijn board
  super grip en controle nog niet ontdekt

  Ik heb dit board op aanraden van de verkoopster aangeschaft ipv de rossignol freeride board omdat deze wat stijver zou zijn met veel grip. En dat klopt.

  Vanaf de eerste afdaling is dit board mijn beste maatje. Bij goede techniek beloond dit board je met super strakke bochten met bijzonder veel grip. En maak je een x een foutje dan wordt je niet al te hard afgestraft wat erg fijn is. Kortom een heerlijk board voor weinig geld.
  de bijbehorende bindingen van dit board zijn van prima kwaliteit.

  Antwoord van Wed'ze :

  Beste Simone,

  Bedankt voor het schrijven van een review over het snowboard End Zone 500 Park & Ride, we stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat het board goed bevalt en dat mijn collega je heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze.
  We wensen je nog veel sneeuwplezier toe op je snowboard.

  Sportieve groet,
  Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

 • Man
  20-29
  09 January 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Super allmountain plank!
  Voor ieder type boarder geschikt Board is minder stijf dan wordt aangegeven

  Het snowboard beschikt over een camber voor grip op de piste en de zogeheten “pop” voor in het funpark. Tijdens het boarden merkte ik dat het snowboard erg actief reageert en dat je bochten strak aan kunt snijden terwijl je de grip behoudt, dit bleef zelfs behouden op een ijzige piste. In het funpark merk je dat het board zich thuis voelt. Omdat het board niet zo stijf is en over een rocker beschikt, was deze bij de landing erg vergevingsgezind wat natuurlijk fijn is als je onzorgvuldig landt na een sprong

  De stijfheid van het board zou ik op een schaal van 1 op 10 rond de 3 inschatten, wel redelijk stijf voor in het funpark maar op de piste mag hij van mij wel wat stijfer.

  Het board beschikt ook nog over een powder-stance om de bindingen verder naar achter te zetten zodat je buiten de piste in diepere sneeuw de eerste lijn kunt zetten, dit ook mede door de rocker aan voor de voor- en achterkant.

  De bindingen hebben een klassieke sluiting, een pluspunt is dat de straps van de binding door een scharnier helemaal open vallen waardoor je op de berg de binding makkelijk aankrijgt. Wel gaat mijn voorkeur uit naar toe straps i.p.v. de straps die op deze bindingen zit.

  Al met al heb ik met veel plezier geboard en zou ik het board zeker aanraden voor een ervaren snowboarder die graag een all mountain board wilt.

 • Man
  30-39
  29 October 2015
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  End Zone
  Super leuk bord; flexibel maar toch snel genoeg op /

  Voor de snowboarder die op zoek is naar een leuk bord met mix tussen park en een leuke trip op de piste ernaar toe!

HAUT DE PAGE