204,99 €*

Reviews on

Pisteski's Allmountain heren Xlander 700 geel

4.63 / 5 16 beoordeling
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    09 december 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geweldige ski voor gevorderde skiier

    Ik zocht een ski tussen all mountain en piste en deze sloot naadloos aan mijn verwachtingen. Ik had de tegenhanger getest van een bekend merk en deze Wedze voldeed aan mijn verwachtingen. Bedankt aan het decathlon team voor deze kans om het uit te mogen testen

  • Man
    40-49
    18 februari 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Zeer leuke lichte all-roundski

    Ik had vorig jaar Wedze skibotten aangekocht, op aanraden van een Decathlon verkoper ( was promoprijs dus zeer gunstig) de botten aangedaan en deze zaten zeer goed, ondertussen 3 weken mee geskied en zitten/skiën perfect, beter dan m'n Head botten die 3x zo duur waren... zo tevreden dat ik dit jaar ben over geschakeld naar de Wedze Xlander 700 ski's, heb er nu een weekje mee geskied en ben zeer tevreden, is een leuke lichte ski, let wel op is effectief meer all-round ski : de gewone geprepareerde piste tot de opgehoopte namiddagsneeuw tot diep sneeuw doet hij perfect zijn ding, zeer wendbaar, een neutrale carver die niet metteen gaat afstraffen en stabiel zelfs op vrij hoge snelheid wat toch opmerkelijk is gezien zijn zeer lage gewicht, eens op een harde ijzige piste voel je dat hij hier wel meer moeite meer heeft, hetgeen logisch is gezien zijn bouw. maar dit vergeet je snel als je om 16u door de papsneeuw iedereen voorbij skiet. Na een week ( toch 40-60km afdalingen per dag) het loopvlak nog in perfecte staat kan ik perfect nog een weekje mee skien zonder te waxen. Kortom prijs/kwaliteit : prachtski.

  • Vrouw
    50-59
    03 november 2017
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Satisfait

    Bon rapport qualitè prix
    Beau look

  • Vrouw
    40-49
    16 juli 2017
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ski

    Bonne glisse.

  • Man
    30-39
    02 april 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Parfait

    Parfait pour un skieur confirmé qui souhaite se faire plaisir sur piste

  • Man
    30-39
    02 april 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Tres bon skis

    Ski de piste polyvalent. J'en suis très content

  • Man
    20-29
    08 maart 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Excellent rapport qualité prix

    Excellent rapport qualité prix, ski parfait pour un skieur polyvalent et passe partout.

  • Man
    30-39
    06 maart 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Très bon ski polyvalent, longévité à voir...

    Ce ski est très agréable, maniable et passe partout, j'ai eu l'occasion de le tester dans diverses conditions de neige (fraiche, poudreuse, damée, piste glacée...) et il m'a vraiment convaincu. Il est très facile d'effectuer des virages, à basse vitesse, comme à allure plus soutenue. Il est très stable et rassurant même quand la cadence augmente.
    Le seul bémol que je lui met, est pour sa longévité. Après seulement 3 sorties en utilisation normale et en comparaison à mes anciens ski SALOMON, il sont déjà très marqués sur le dessus. En espérant qu'il ne se dégraderont pas trop rapidement.

  • Man
    30-39
    04 maart 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Tres bon ski

    Très bon ski, légers, très bonne accroche sur neige dure et bon comportement dans les changements de neige...

  • Man
    30-39
    25 februari 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Bons skis

    Pour le prix compétitif, ce sont des skis de bonnes qualités, assez légers qui autorisent le ski et carving à haute vitesse sans broncher !
    J'ai trouvé le disign sympa, mais qui marque vite si on vous "monte" sur les skis.
    À améliorer, un peu plus d'accroche pour le carving.
    Je me suis bien régalé cette saison avec ces skis, merci décath !

HAUT DE PAGE