bijna uitverkocht

PISTESKI'S DAMES ADIX Nr. 7 ZWART

Artikelnummer :
8343469
Pluspunt
Goede pisteski met veel grip die toelaat je bochten te variëren dankzij de radius van 13 m en een niet te soepele en niet te stijve flex.
Users reviews
4 / 5 1 beoordeling
239,99 €*

Voordelen

Wendbaarheid
Korte radius (13m) om bochten te variëren.
Stabiliteit
Goede stabiliteit zelfs op harde sneeuw dankzij de constructie met rechte kanten
Grip
Uitstekende grip op harde sneeuw, de houten kern biedt levendigheid en kracht.
Stijfheid
Stijf

Technische fiche

Geschikt voor
ervaren skiërs / skiesters op zoek naar performante en gemakkelijke pisteski's voor een hele dag skiën.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Bij voorkeur op een droge plaats opbergen. Laat de ski's aan het einde van het seizoen waxen en vraag om de wax er niet af te schrapen, zo kun je ze in optimale omstandigheden opbergen.

Kenmerken van het product

Structuur:
WOODCORE TEC: Constructie met houten kern voor levendigheid en kracht. Sandwichconstructie met verticale edges voor een ideale overdracht van de afzet.
Bindingen:
Bindingen van het merk Tyrolia, model PR11 (WZ 11), automatische veiligheidsbinding Full Diagonal, Din 3 tot 11. Verstelbaar van 255 mm tot 378 mm. Bindingen van het merk Tyrolia, model SLR9 (ADIX 9), voor de veiligheid, Din 3 tot 9. Verstelbaar van 255 mm tot 338 mm.
Stevigheid:
Gestructureerde en verstevigde nose en top sheet.
Bereiding:
Gewaxte en geslepen ski's, gebruiksklaar. Kanten geslepen op 89°.
Wat is een camber?
Als je de ski op de grond legt, bevinden de contactpunten van de ski op de sneeuw zich vlakbij de nose en de hiel terwijl het midden van de ski (onder de bindingen) iets omhoog komt (dit is de camber). Hoe langer en hoger de camber is, hoe meer grip en pit de ski heeft. Hoe lager de camber is, hoe toleranter en wendbaarder de ski is.
Wat is een rocker?
Op een "rocker" ski komt de nose (en soms de tail) van de ski iets sneller van de grond dan op een ski met camber. Hierdoor worden de contactpunten naar het midden van de ski verplaatst. Het oppervlak van de ski dat in contact komt met de sneeuw is zo korter, wat zorgt voor wendbaarheid en draagvermogen op soepele sneeuw. Bij het nemen van de bocht is het mes langer voor meer grip op de harde sneeuw. Hoe langer de rocker, hoe wendbaarder de ski.
Piste rocker
Kleine rocker in nose om gemakkelijk bochten te nemen.

Users reviews

4 / 5 1 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  20-29
  27 October 2015
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  aangenaam verrast
  voldoende stijf, veel grip

  Ski kunnen testen in landgraaf. Sneeuw was van slechte kwaliteit waardoor testen iets moeilijker was maar algemene bevindingen waren heel positief. Aangenaam verrast door deze ski!

HAUT DE PAGE