PISTESKI'S KIND KID 300 BLAUW

Artikelnummer :
8370423
Pluspunt
De ski Kid 300 is een erg lichte ski, ideaal om te leren skiën en vooruitgang te boeken in alle vertrouwen en met plezier. De asymmetrische decoratie geeft een ludiek aspect aan de ploegbocht.
79,99 €*

Voordelen

Stabiliteit
Gemakkelijk leren skiën: het brede middengedeelte biedt veel stabiliteit.
Grip
De 3D-structuur op de kanten bevordert een krachtige grip.
Stijfheid
Soepel

Technische fiche

Maten
77cm, 87cm
Sidecut
103/65/89, 4m in 87cm
Programma
90% piste
Samenstelling
Board : 45.0% Polyurethaan, Board : 20.0% Polyamide, Board : 20.0% Glasvezel, Board : 10.0% Staal, Board : 5.0% Polyethyleen
Approved by
Toelichting van de productmanager: De ideale ski's om jonge skiërtjes beter te maken: de wat hollere taillering vergemakkelijkt het bochtenwerk.
Geschikt voor
jonge skiërs van 85 cm tot 100 cm groot.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Bij voorkeur op een droge plaats opbergen. Laat de ski's aan het einde van het seizoen waxen en vraag om de wax er niet af te schrapen, zo kun je ze in optimale omstandigheden opbergen.

Kenmerken van het product

Constructie
ski geïnjecteerd met PU voor lichtheid en nervositeit, bevordert de vooruitgang niet.
Binding
De binding Tyrolia SRM 4.5 Din 0.75 tot 4,5. Voor schoennorm A (volw) of C (kind). De lengte is verstelbaar met één bewerking aan het hielstuk, zodat de ski kan 'meegroeien' met je kind. Ook al is deze ingreep eenvoudig, toch raden we aan om hem te laten uitvoeren in onze werkplaats. Verstelbare lengte van 119 mm tot 254 mm.
Stevigheid
Kunststof nose en verstevigde top sheet.Witte kleur, erg krasbestendig.
Voorbereiding
Gewaxte en geslepen ski, gebruiksklaar. Geslepen op 89°.
Wat is een camber?
Als je de ski op de grond legt, bevinden de contactpunten van de ski op de sneeuw zich vlakbij de nose en de hiel terwijl het midden van de ski (onder de bindingen) iets omhoog komt (dit is de camber). Hoe langer en hoger de camber is, hoe meer grip en pit de ski heeft. Hoe lager de camber is, hoe toleranter en wendbaarder de ski is.
Wat is een rocker?
Op een "rocker" ski komen de nose (en soms de hiel) vroeger van de grond dan op een "camber" ski, waardoor de contactpunten naar het midden van de ski zijn verplaatst.Het oppervlak van de ski dat in contact komt met de sneeuw is zo korter, wat zorgt voor wendbaarheid en draagvermogen op soepele sneeuw. Bij het nemen van de bocht is het mes langer voor meer grip op de harde sneeuw. Hoe langer de rocker, hoe wendbaarder de ski. Hoe korter de rocker, hoe meer grip de ski heeft.
Piste rocker
Kleine rocker in nose om gemakkelijk bochten te nemen.
HAUT DE PAGE