RUGZAK WED'ZE REVERSE ONE 300 ZWART P
14,99 €*

Reviews on

RUGZAK WED'ZE REVERSE ONE 300 ZWART P

4.5 / 5 8 beoordeling
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    30 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Superhandig die omdraai-truc!
    Handig in gebruik geen

    Je kunt deze rugzak van je rug naar je buik draaien zonder hem af te doen.
    Dat is echt superhandig! Veel gebruikt en jaloerse blikken en opmerkingen over gekregen.
    Verder groot zat en dat voor die geweldige prijs!

  • Vrouw
    29 March 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzak voor skiën

    top rugzak voor als je steeds in de lift moet. Je hoeft hem niet helemaal af te doen, maar kan hem makkelijk op je buik nemen

  • Man
    60 of ouder
    17 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rugzak voor prima prijs
    gemak geen

    De rugzak is heel eenvoudig om te doen en in de lift heel eenvoudig even naar voren te halen door op de rode clip te drukken. Hierdoor is de rugzak makkelijk naar voren te schuiven. Wel moet je even de tijd hiervoor nemen, want de lift is soms sneller bij je dan je denkt!!

  • Vrouw
    40-49
    14 March 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rugak
    Makkelijk te draaien naar je buik in skilift Niets

    Mooie prijs voor dit handige ding

  • Man
    20-29
    09 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Toptasje!
    Comact, lichtgewichyt, omdraai-systeem werkt top Niet hard/stevig

    Goede tas voor weinig, om tijdens wintersport toch alles mee te nemen.

  • Man
    Jonger dan 20
    08 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rugzak voor wintersport
    Prijs, stevig, zit goed, goed af te stellen snowboard en skibevestiging niet praktisch

    Prima rugzak, goede prijs kwaliteit verhouding. Praktisch in gebruik, maar ski en snowboard bevestiging niet heel praktisch, omdat de stof vrij slap is.

  • Man
    20-29
    08 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne multifunctionele rugzak!
    Rechterstrap makkelijk losklikken bij skilift

    Makkelijk om snowboard mee naar de piste te dragen, genoeg ruimte om allerlei spullen mee te nemen, zoals camera, sjaal, extra handschoenen en skibril. + Handige vakken.

  • Man
    60 of ouder
    30 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede rugzak
    prettig formaat, goed naar de buik te draaien er zou een korte gebruiksaanwijzing bij mogen.

    Rugzak voor skiën en snowboarden Wed'ze Reverse One 300 zwart doet wat je er van mag verwachten. Wat mist is een korte instructie (of tekening) hoe de rugzak gedragen wordt op ruk en buik. Aan de andere kant was het ook niet heel moeilijk dat zelf uit te vinden.

HAUT DE PAGE