Schepslee Funny Slide 1 persoon

Artikelnummer :
8371555
Pluspunt
_ Je kunt 2 Funny Slide onderling vastmaken om na elkaar te glijden., _ De slee is in schuim en isoleert de koude. Erg praktisch voor de picknick. _ Kan opgerold worden in een rugzak.
4,99 €*

Voordelen

Remcontrole
Remmen en sturen met de voeten vooraan.
Stevigheid
Maximaal gewicht: 100 kg.
Compactheid
0,160 kg L x B x H = 57 x 37 x 1 cm. Neemt geen plaats in in je koffer.
Gebruiksgemak
Handgreep om slee vast te houden tijdens afdaling of vast te maken aan de vorige
Glijvermogen
Goed glijvermogen
Bescherming tegen schokken
Het wordt sterk aangeraden een helm, skibril en handschoenen te dragen.

Technische fiche

Samenstelling
zool : 100.0% Polyethyleen Schuimplastic : 100.0% Polyethyleen
Geschikt voor
volw. & kinderen +3 jaar, om te glijden op de sneeuw met een stevige, lichte en gebruiksvriendelijke slee die weinig plek inneemt.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Bewaren uit het zonlicht zodat het plastic niet te snel veroudert.
Gebruiksbeperkingen
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Kenmerken van het product

HANDLEIDING
- Vóór elk gebruik moet je de algemene staat van het product controleren. - Alleen onder toezicht van een volwassene gebruiken.- Vóór gebruik de goede werking van de remmen controleren. - Ervoor zorgen dat er geen obstakels op het terrein liggen (mensen of andere). - Gebruiken op een niet-beijzelde ondergrond speciaal voor sleeën.
Maak een ketting funny slides om met z'n allen te glijden.
Je kunt de handgreep van de tweede slee vouwen en door de achterste handgreep van de eerste slee stekenZo kun je 2 (of meer) sleeën aan elkaar vast te maken om met meerdere tegelijk te glijden.
Glijvlak
Het glijoppervlak is in PE (polyethyleen), hetzelfde materiaal als de zool van ski's if snowboards. Op aangereden pistes gaat de slee snel. De vorm van de Funny Slide en de positie van de persoon erop zorgen er echter voor dat de slee minder snel gaat in zachte of poedersneeuw. De zool in PE biedt ook een grote stevigheid aan deze kleine slee.
Comfortschuim
De bovenkant is in PE-schuim (polyethyleen). Dit is dezelfde chemische molecule als de zool, en ze zijn onderling gefuseerd voor een perfecte stevigheid. Omdat het schuim lucht bevat, isoleert het de koude. Ideaal voor pick-nick pauzes.
HAUT DE PAGE