SKI- EN SNOWBOARDBRIL BONES 500 ELK WEER ROZE - 17

Artikelnummer :
8375241
Pluspunt
De BONES 500 is een skibril met een stijve sferische lens die optische vervorming beperkt. De lens is bruin zodat je zowel bij zonnig als bij bewolkt weer goed ziet en optimaal condenswerend.
Users reviews
4.7 / 5 3 beoordeling
39,99 €*

2 kleuren

Voordelen

Dampwerend
Optimaal condenswerend door de dubbele geventileerde lens met antifog coating.
Zichtbaarheid
Bruine lens voor goed zicht bij zonnig én bewolkt weer.
Gezichtsveld
Sferische lens, groot horizontaal en verticaal gezichtsveld.
Draagcomfort
Ergonomisch schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel.
Positiebehoud product
Elastiek van 40 mm breed met dubbele strook antislip siliconen.
Instelbaar
2 gespen om de lengte van het elastiek snel te verstellen.
Compatibiliteit
Vorm aangepast aan de helmen van Wedze.

Technische fiche

CONDENSWERING
OPTIMAAL
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders die een bril willen voor zonnig én bewolkt weer, die niet beslaat en die 100% UV-werend is.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

Kenmerken van het product

UV-BESCHERMING
Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omsluit de ogen perfect voor een goede bescherming tegen zowel de directe als de weerkaatsende UV-stralen.
OPTIMALE CONDENSWERING
De OPTIMALE CONDENSWERING staat voor een uiterst efficiënte methode van Wedze om beslaan te voorkomen, die bestaat uit een dubbele lens met anti-fog coating aan de binnenkant en ventilatie via verluchtingsgaatjes in de lens en ook in het montuur van de skibril. Voor een goede verluchting van de binnenkant van de bril moet je vermijden dat de verluchtingsgaatjes worden afgesloten door bijvoorbeeld een sjaal.
DUBBELE GEVENTILEERDE LENS
Bril met dubbele lens om condensvorming te beperken. De lucht die opgesloten zit tussen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens is ook dampwerend behandeld en is verlucht dankzij de verluchtingsgaten die zorgen voor de goede luchtcirculatie.
SFERISCHE LENS
Een sferische vorm biedt het beste horizontaal en verticaal gezichtsveld. Hij zorgt ook voor de minste optische vervorming. De buitenlens is in erg stevig polycarbonaat, de binnenlens is in proprionaatcellulose.
COMPATIBILITEIT MET SKIHELM
Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.
STRAP
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm hoog. Strook antislip silicone.
MICROVEZEL ETUI
Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen door hem voor en na gebruik steeds in het micrvezel etui van Wed'ze op te bergen. Dit etui kun je ook gebruiken om de lens schoon te maken, de stof is ideaal om de lens schoon te maken zonder krassen te maken.
GEKLEURDE LENS MET MEERLAAGSE COATING
Een gekleurde coating op de buitenzijde van de lens van de skibril (gekleurde Flash genoemd) vermindert het % doorgelaten licht dat op het oog terechtkomt, voor minder verblinding en een helderder beeld bij veel licht.
NORM EN 174:
De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.
CONDENSVORMING VOORKOMEN
Vocht bevordert het ontstaan van condens. Het is dus beter om je skibril niet over een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel nat absorberen. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril s' nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te starten met een perfect droge skibril.

Users reviews

4.7 / 5 3 beoordeling
3 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  20-29
  14 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  uitstekende bril voor goed weer

  Je hebt een heel goed zicht door de bril bij goed weer. Genoeg diepte zicht en geen pijn aan de ogen. Bij mistig weer heb ik wel een andere bril gebruikt maar dat is ook normaal aangezien de lens van de Bones 500 niet voorzien is op deze weersomstandigheden.

 • Man
  20-29
  01 February 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Precies wat ik nodig had
  Perfect zicht tijdens slecht weer: diepte, details Met mooi weer werd licht net te scherp in de ogen

  Een week naar "Les Trois Vallées" gegaan om te snowboarden. Al snel bleek deze bril een perfecte aankoop te zijn. De week heeft veel slechte dagen gekend: bewolking, ijzig, slecht zicht. Deze bril heeft het voor elkaar gekregen om alsnog perfect zicht te houden. Details waren goed zichtbaar, de ijsplekken zag ik al ver van te voren goed aankomen (zelfs op hoge snelheid) en kon alles goed inschatten. "slecht weer bestaat niet, slechte gare wel" ;)!

 • Man
  20-29
  06 January 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Niet goed voor slecht weer
  Goed voor zonnig weer Minder voor slecht weer

  Hele mooie, goed zittende bril. Met donker weer is de bril echter iets te donker. Door het bruine glas heb je vrij slecht zicht als het sneeuwt. Voor een zonnige dag is deze bril perfect.

HAUT DE PAGE