SKI- EN SNOWBOARDBRIL BONES 500 SLECHT WEER BLAUW-P

Artikelnummer :
8374461
Pluspunt
De BONES 500 is een skibril met stijve bolvormige lens om optische vervorming te minimaliseren met een optimale dampwerende laag om beter te zien als je skiet in de sneeuw of de mist.
39,99 €*

Voordelen

Dampwerend
Beslaat niet dankzij de dubbele geventileerde lens die dampvorming tegengaat.
Zichtbaarheid
Gele lens voor sneeuw of mist.
Gezichtsveld
Bolvormige lens. Breed horizontaal en verticaal gezichtsveld.
Draagcomfort
Ergonomische dubbele schuimdichtheid en erg comfortabel textiel.
Positiebehoud product
Elastiek van 40 mm breed met dubbele silicone antislipband.
Instelbaar
2 lussen voor een snelle afstelling van de lengte van de elastiek.
Compatibiliteit
Vorm aangepast aan de helmven van Wedze

Technische fiche

Dampwerend
OPTIMAAL
Samenstelling
Elastische band : 36.0% Rubber, Elastische band : 33.0% Polyamide, Elastische band : 31.0% Polyester lens : 60.0% Polycarbonaat, lens : 40.0% Cellulose kader : 100.0% Thermoplastisch polyurethaan Schuimplastic : 100.0% Polyurethaan
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders op zoek naar een anti-UV skibril die dampvorming optimaal tegengaat om beter te zien in de sneeuw of zon.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
We raden aan de bril op te bergen in de etui van Wed'ze na gebruik.

Kenmerken van het product

UV-BESCHERMING
Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omsluit de ogen perfect zodat er geen UV-stralen door kunnen, maar zodat ze ook niet kunnen weerkaatsen.
OPTIMALE DAMPWERING
De OPTIMALE DAMPWERING is de beste dampwering van Wedze, dit is een dubbele lens die aan de binnenkant is behandeld om dampvorming tegen te gaan en met verluchtingsgaten in de lens, maar ook in het montuur van de skibril. Voor een goede verluchting van de binnenkant van je skibril, moet je er dus voor zorgen dat de verluchtingsgaten niet afgesloten zijn door bijvoorbeeld een buff.
DUBBELE GEVENTILEERDE LENS
Bril met dubbele lens die toelaat de dampvorming te beperken. De lucht die gevangen zit tusen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, zal er zich minder snel damp vormen op de binnenste lens van de bril. De binnenkant van de lens is ook dampwerend behandeld en is verlucht dankzij de verluchtingsgaten die zorgen voor de goede luchtcirculatie.
BOLVORMIGE LENS
De bolvorm zorgt voor een beter horizontaal en verticaal gezichtveld. Het zorgt ook voor zo weinig mogelijk optische vervorming. De buitenlens is in erg schokbestendig polycarbonaat, de binnenlens is in proprionaatcellulose.
COMPATIBILITEIT SKIHELM
Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.
Strap
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed. Antislip silicone band.
Microvezel etui
Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe het microvezel etui van Wed'ze. Dit etui is eveneens bedoeld om de lenzen schoon te maken, de stof is ideaal om de lens schoon te maken zonder krassen te maken.
EN 174-NORM:
De EN 174-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën, of soortgelijke activiteiten, zoals snowboarden.
DAMPVORMING VOORKOMEN
Vocht bevordert de dampvorming. Je moet dus vermijden dat het schuim vol vocht gaat zitten, bijvoorbeeld door je skibril op je skihelm of een natte muts te zetten. Zeker als je valt, zal je skibril gemakkelijk beslaan. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.
HAUT DE PAGE