BINNENKORT WEER BESCHIKBAAR

Ski- en snowboardbril G-Tmax 400 elk weer Asia rood - 17

Artikelnummer :
8376304
Pluspunt
Met de G-TMAX 400 kun je bij zowel zonnig als bewolkt weer skiën, de lens is bruin en is behandeld voor een performante dampwering. Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max 130 mm breed.

12 kleuren

Voordelen

Zonnebescherming
100% uv-werend. Bruine lens voor een goed zicht bij zonnig én bewolkt weer.
Dampwerend
Performante condenswering dankzij een dubbele lens.
Gezichtsveld
Cilindrische lens, breed horizontaal gezichtsveld.
Draagcomfort
Ergonomisch schuim en comfortabel textiel.
Positiebehoud product
Brede elastiek van 40 mm breed met dubbele silicone antislipband.
Instelbaar
2 gespen om de lengte van de elastiek snel te verstellen.
Compatibiliteit
Maat L is compatibel met een bril op sterkte van max. 130 mm breed.

Technische fiche

CONDENSWERING
PERFORMANT
Samenstelling
Elastische band : 36.0% Rubber, Elastische band : 33.0% Polyamide, Elastische band : 31.0% Polyester lens : 60.0% Polycarbonaat, lens : 40.0% Cellulose acetate kader : 100.0% Thermoplastisch polyurethaan Schuimplastic : 100.0% Polyurethaan
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders op zoek naar een bril om te skiën bij zonnig of bewolkt weer met een performante UV-werende dampwering.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
We raden aan de bril op te bergen in de etui van Wed'ze na gebruik.

Kenmerken van het product

100% uv-bescherming
Uv-stralen zijn schadelijk voor de ogen. Al onze brillen zijn 100% uv-werend, comform de norm EN 174. Je skibril biedt de beste bescherming voor je ogen: hij omgeeft je ogen volledig zodat de uv-stralen er niet door kunnen, zelfs niet via weerkaatsing.
Performante dampwering
De performante condenswering bestaat uit een dubbele lens waarvan de binnenkant een behandeling kreeg, en met een goede ventilatie in het frame zodat de binnenkant wordt verlucht. Voor een goede ventilatie moet je vermijden dat de verluchtingsgaten worden afgesloten, bijvoorbeeld door een nekwarmer.
Dubbele lens
Bril met dubbele lens om de dampvorming te beperken. De lucht die gevangen zit tussen de 2 lenzen vormt een uitstekende isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenste lens is eveneens dampwerend behandeld. Let erop dat je niet op de binnenkant van de lens wrijft. Opdat de dampwerende werking zo lang mogelijk zou meegaan, kun je de lens beter zorgvuldig deppen.
Cilindrische lens
Dubbele, cilindrische lens. De buitenlens werd geïnjecteerd met polycarbonaat om de optische vervorming te beperken. De binnenlens is in acetaat.
Compatibel met skihelm
Compatibel met skihelm
Compatibiliteit met bril op sterkte
De skibril G-TMAX 400 in maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 130 mm breed. Het schuim aan de zijkanten en de rand van de skibril zorgen ervoor dat enkel de veren van de bril erdoor kunnen.
Strap
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met antislipband in silicone.
Lens met gekleurde Flash
Een gekleurde bekleding of Flash op de buitenzijde van de lens van de skibril vermindert het doorgelaten licht naar het oog. Zo word je minder verblind en heb je een helderder zicht bij fel zonlicht.
NORM EN 174
De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.
Condensvorming vermijden
Vocht bevordert het ontstaan van condens. Het is dus beter om je skibril niet over een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel vocht opnemen. Zeker als je valt, zal je skibril gemakkelijk beslaan. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.
2 maten
Kies de maat van je bril volgens je hoofdomtrek. Is deze lager dan 55 cm, kies dan voor maat S (vroeger S/M). Is deze hoger van 55 cm, kies dan voor maat L (vroeger L/XL).

Users reviews

Schrijf als eerste een review

Een beoordeling plaatsen
HAUT DE PAGE