SKI- EN SNOWBOARDBRIL G-TMAX 400 ELK WEER ZWART - P

Artikelnummer :
8374690
Pluspunt
Met de G-TMAX 400 kun je bij zowel zonnig als bewolkt weer skiën, de lens is bruin en is behandeld voor een performante dampwering. Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max 130 mm breed.
Users reviews
4 / 5 1 beoordeling
29,99 €*

5 kleuren

Voordelen

Dampwerend
Performante dampwering met dubbele dampwerend behandelde lens
Zichtbaarheid
Bruine lens om te zien bij zonnig of bewolkt weer.
Gezichtsveld
Cilindrische lens, breed horizontaal gezichtsveld.
Draagcomfort
Ergonomisch schuim en comfortabel textiel
Positiebehoud product
Elastiek van 40 mm breed met dubbele silicone antislipband.
Instelbaar
2 lussen voor een snelle afstelling van de lengte van de elastiek.
Compatibiliteit
Met bril op sterkte.

Technische fiche

Dampwerend
PERFORMANT
Samenstelling
Elastische band : 36.0% Rubber, Elastische band : 33.0% Polyamide, Elastische band : 31.0% Polyester lens : 60.0% Polycarbonaat, lens : 40.0% Cellulose acetate kader : 100.0% Thermoplastisch polyurethaan Schuimplastic : 100.0% Polyurethaan
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders op zoek naar een bril om te skiën bij zonnig of bewolkt weer met een performante UV-werende dampwering.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
We raden aan de bril op te bergen in de etui van Wed'ze na gebruik.

Kenmerken van het product

UV-BESCHERMING
Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omgeeft de ogen volledig zodat de UV-stralen er niet door kunnen, maar ook niet kunnen weerkaatsen.
PERFORMANTE DAMPWERING
De performante dampwering is een dubbele lens waarvan de binnenkant is behandeld, en met een sterke ventilatie op het montuur om de binnenkant van de skibril te verluchten. Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de bril moet je vermijden dat de verluchtingsgaten afgesloten worden door bijvoorbeeld een buff.
DUBBELE LENS
Bril met dubbele lens die toelaat de dampvorming te beperken. De lucht die gevangen zit tusen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, zal er zich minder snel damp vormen op de binnenste lens van de bril. De binnenste lens is eveneens dampwerend behandeld. Opdat de lens zo lang mogelijk zou meegaan, mag u niet wrijven over de binnenkant van de lens, maar dient u zorgvuldig deppen met de micovezel etui van Wedze.
Cilindrische lens
Dubbele cilindrische lens, buitenkant in geïnjecteerd polycarbonaat voor een lichte optische vervorming en binnenkant in acetaat.
COMPATIBILITEIT MET SKIHELM
Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.
COMPATIBILITEIT MET BRIL
De skibril G-TMAX 400 maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 130 mm breed. Het schuim aan de zijkanten en de vorm van de rand van de bril laat enkel de doorgang van de benen van de bril toe.
Strap
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed. Antislip silicone band.
GEKLEURDE FLASH-LENS
Een gekleurde bekleding op de buitenzijde van de lens van de skibril (gekleurde Flash genoemd) vermindert het % doorgelaten licht dat op het oog terechtkomt,dit betekent minder verblinding en een grotere visuele helderheid in erg lichte omstandigheden.
EN 174-NORM:
De EN 174-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën, of soortgelijke activiteiten, zoals snowboarden.
DAMPVORMING VERMIJDEN
Vocht bevordert de dampvorming. Je moet dus vermijden dat het schuim vol vocht zit, bijvoorbeeld door je bril op je skihelm of een natte muts te zetten. Als je valt, beslaat je skibril vaak. Daarom raden we je aan je skibril 's nachts in elk geval goed te laten drogen om alle vochtsporen te verwijderen en de volgende dag perfect droog te kunnen skiën.

Users reviews

4 / 5 1 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  Jonger dan 20
  25 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Goed

  Goed product ik raad het aan

HAUT DE PAGE