BINNENKORT WEER BESCHIKBAAR

SKI- EN SNOWBOARDBRIL G-TMAX 400 SLECHT WEER WIT ASIA - P

Artikelnummer :
8376305
Pluspunt
Met de G-TMAX 400 kun je perfect skiën bij sneeuw of mistig weer dankzij de performante dampwerende lens. Met de maat L kun je ook je sbril op sterkte van max. 130 mm breed dragen.

2 kleuren

Voordelen

Zonnebescherming
100% uv-werend. Geel scherm om goed te zien bij sneeuwval en in de mist.
Dampwerend
Performante condenswering met een dubbele lens.
Gezichtsveld
Cilindrische lens, breed horizontaal gezichtsveld.
Draagcomfort
Ergonomisch schuim en comfortabele stof.
Positiebehoud product
Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook.
Instelbaar
2 gespen waarmee je de lengte van de hoofdband snel kunt verstellen.
Compatibiliteit
De skibril in maat L kun je dragen met een bril op sterkte van max.130 mm breed.

Technische fiche

Dampwerend
PERFORMANT
Samenstelling
Elastische band : 36.0% Rubber, Elastische band : 33.0% Polyamide, Elastische band : 31.0% Polyester lens : 60.0% Polycarbonaat, lens : 40.0% Cellulose acetate kader : 100.0% Thermoplastisch polyurethaan Schuimplastic : 100.0% Polyurethaan
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders op zoek naar een bril om te skiën bij sneeuw of mistig weer met een performante UV-werende dampwering.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
We raden aan de bril op te bergen in de etui van Wed'ze na gebruik.

Kenmerken van het product

100% bescherming tegen uv-stralen
Uv-stralen zijn schadelijk voor de ogen. Daarom zijn al onze skibrillen 100% uv-werend conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en biedt een goede bescherming tegen zowel de directe als de weerkaatsende uv-stralen.
Performante condenswering
De performante condenswering bestaat uit een dubbele lens waarvan de binnenkant een behandeling kreeg, er is een goede ventilatie in het montuur zodat de binnenkant wordt verlucht. Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de bril moet je vermijden dat de verluchtingsgaatjes door bijvoorbeeld een sjaal worden afgesloten.
Dubbele lens
Bril met dubbele lens om condensvorming te beperken: de lucht die opgesloten zit tussen de 2 lenzen, vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenste lens kreeg ook een anti-fog coating. Opgelet, nooit over de binnenkant van de lens wrijven maar voorzichtig deppen om de anti-fog coating niet te beschadigen zodat de condenswerende eigenschap zo lang mogelijk behouden blijft.
Cilindrische lens
Dubbele cilindrische lens. De buitenste lens is in polycarbonaat gespoten om optische vervorming te beperken. De binnenste lens is in acetaat.
Compatibiliteit met een skihelm
Alle skibrillen van Wed'ze zijn zo ontworpen dat ze perfect compatibel zijn met de skihelmen van Wed'ze.
Compatibiliteit met bril
De skibril G-TMAX 400 maat L kan je dragen met een bril op sterkte van max. 130 mm breed. Het schuim aan de zijkanten en de vorm van de rand van de bril laten enkel de doorgang van de benen van de bril toe.
Strap
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met een siliconen antisliprand.
Norm EN 174
De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.
Condensvorming voorkomen
Vocht bevordert het ontstaan van condens. Het is dus beter om je skibril niet op een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel vocht absorberen. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril 's nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.
2 maten
Kies de maat van je skibril in functie van je hoofdomtrek. Als je hoofdomtrek kleiner is dan 55 cm, kies je het best maat S (voorheen S/M). Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L (voorheen L/XL).

Users reviews

Schrijf als eerste een review

Een beoordeling plaatsen
HAUT DE PAGE