BINNENKORT WEER BESCHIKBAAR

Ski- en snowboardbril G-View 600 Asia dames elk weer -17

Artikelnummer :
8385054
Pluspunt
De BONES 500 is een skibril met een stijve sferische lens die optische vervorming beperkt. De lens is bruin zodat je zowel bij zonnig als bij bewolkt weer goed ziet en optimaal condenswerend.
69,99 €*

2 kleuren

Voordelen

Dampwerend
Optimaal condenswerend door de dubbele geventileerde lens met antifog coating.
Zichtbaarheid
Bruine lens voor goed zicht bij zonnig én bewolkt weer.
Gezichtsveld
Sferische lens, groot horizontaal en verticaal gezichtsveld.
Positiebehoud product
Elastiek van 40 mm breed met dubbele strook antislip siliconen.
Instelbaar
2 gespen om de lengte van het elastiek snel te verstellen.

Technische fiche

CONDENSWERING
OPTIMAAL
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders die een bril willen voor zonnig én bewolkt weer, die niet beslaat en die 100% UV-werend is.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

Kenmerken van het product

UV-BESCHERMING
Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omsluit de ogen perfect voor een goede bescherming tegen zowel de directe als de weerkaatsende UV-stralen.
OPTIMALE CONDENSWERING
De OPTIMALE CONDENSWERING staat voor een uiterst efficiënte methode van Wedze om beslaan te voorkomen, die bestaat uit een dubbele lens met anti-fog coating aan de binnenkant en ventilatie via verluchtingsgaatjes in de lens en ook in het montuur van de skibril. Voor een goede verluchting van de binnenkant van de bril moet je vermijden dat de verluchtingsgaatjes worden afgesloten door bijvoorbeeld een sjaal.
DUBBELE GEVENTILEERDE LENS
Bril met dubbele lens om condensvorming te beperken. De lucht die opgesloten zit tussen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens is ook dampwerend behandeld en is verlucht dankzij de verluchtingsgaten die zorgen voor de goede luchtcirculatie.
SFERISCHE LENS
Een sferische vorm biedt het beste horizontaal en verticaal gezichtsveld. Hij zorgt ook voor de minste optische vervorming. De buitenlens is in erg stevig polycarbonaat, de binnenlens is in proprionaatcellulose.
STRAP
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm hoog. Strook antislip silicone.
GEKLEURDE LENS MET MEERLAAGSE COATING
Een gekleurde coating op de buitenzijde van de lens van de skibril (gekleurde Flash genoemd) vermindert het % doorgelaten licht dat op het oog terechtkomt, voor minder verblinding en een helderder beeld bij veel licht.
NORM EN 174:
De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.
CONDENSVORMING VOORKOMEN
Vocht bevordert het ontstaan van condens. Het is dus beter om je skibril niet over een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel nat absorberen. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril s' nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te starten met een perfect droge skibril.
HAUT DE PAGE