SKI- EN SNOWBOARDBRIL LAND 700 ELK WEER FOTOCHROOM ZWART - 17

Artikelnummer :
8344100
Pluspunt
De LAND 700 is een skibril met fotochrome lens die van kleur verandert afhankelijk van de UV-straling. Het past zich aan om goed te zien bij zonnig of bewolkt weer.
79,99 €63,99 €*
Available price from 02/01/2017 and while stocks last on Decathlon

Voordelen

Dampwerend
Performante dampwering dankzij de dampwerend behandelde dubbele lens.
Zichtbaarheid
Fotochrome lens, licht- tot donkerbruin voor elk weer.
Gezichtsveld
Bolvormige lens. Breed horizontaal en verticaal gezichtsveld.
Draagcomfort
Ergonomische dubbele schuimdichtheid en erg comfortabel textiel.
Positiebehoud product
Elastiek van 40 mm breed met dubbele silicone antislipband.
Instelbaar
2 lussen voor een snelle afstelling van de lengte van de elastiek.
Compatibiliteit
Vorm perfect aangepast aan de helmen van Wed'ze.

Technische fiche

DAMPWEREND
PERFORMANT
Samenstelling
In polyurethaan, het montuur is geïnjecteerd.
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders op zoek naar een fotochrome skibril voor elk weer.100% UV-werend
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
De lens is krasgevoelig, daarom raden we aan ze schoon te maken met de hoes van Wed'ze.
Stockagetips
We raden aan de bril op te bergen in de etui van Wed'ze na gebruik.

Kenmerken van het product

UV-BESCHERMING
Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omsluit de ogen perfect zodat er geen UV-stralen door kunnen, maar zodat ze ook niet kunnen weerkaatsen.
PERFORMANTE DAMPWERING
De PERFORMANTE DAMPWERING is een dubbele lens die aan de binnenkant behandeld is een goede ventilatie van het montuur heeft om de binnenkant van de skibril goed te verluchten. Voor een goede verluchting van de binnenkant van je skibril, moet je er dus voor zorgen dat de verluchtingsgaten niet afgesloten zijn door bijvoorbeeld een buff.
DUBBELE LENS
Bril met dubbele lens die toelaat de dampvorming te beperken. De lucht die gevangen zit tusen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, zal er zich minder snel damp vormen op de binnenste lens van de bril. De binnenste lens is eveneens dampwerend behandeld. Opdat de lens zo lang mogelijk zou meegaan, mag u niet wrijven over de binnenkant van de lens, maar dient u zorgvuldig te deppen.
Bolvormige lens
De bolvorm zorgt voor een beter horizontaal en verticaal gezichtveld. Het zorgt ook voor zo weinig mogelijk optische vervorming. De buitenlens is in het stevigste polyamide, de binnenlens is in acetaat.
FOTOCHROME LENS
De fotochrome lens verdonkert grotendeels dankzij de UV-straling en in functie van de aanwezigheid ervan zal de kleur lichter of donkerder zijn tijdens het skiën.
Strap
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed. Antislip silicone band.
Microvezel etui
Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe het microvezel etui van Wed'ze. Dit etui is eveneens bedoeld om de lenzen schoon te maken, de stof is ideaal om de lens schoon te maken zonder krassen te maken.
EN 174-NORM:
De EN 174-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën, of soortgelijke activiteiten, zoals snowboarden.
DAMPVORMING VOORKOMEN
Vocht bevordert de dampvorming. Je moet dus vermijden dat het schuim vol vocht gaat zitten, bijvoorbeeld door je skibril op je skihelm of een natte muts te zetten. Zeker als je valt, zal je skibril gemakkelijk beslaan. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

Andere internetgebruikers bekeken ook

39,99 €*
4.00 / 5 7 beoordeling
  39,99 €*
  4.00 / 5 7 beoordeling
   39,99 €*
   3.80 / 5 9 beoordeling
    HAUT DE PAGE