BINNENKORT WEER BESCHIKBAAR

SKI- EN SNOWBOARDBRIL SNOW 100 MOOI WEER XS ROOD - P

Artikelnummer :
8348058
Pluspunt
Het is erg belangrijk dat je de ogen van je kinderen beschermt tegen de zon en vooral tegen de sneeuw waar er veel UV-straling aanwezig is. De skibril is erg bedekkend en 100% UV-werend.
6,99 €*

2 kleuren

Voordelen

Dampwerend
Essentiële dampwering dankzij de dampwerend behandelde enkele lens.
Zichtbaarheid
Grijze lens om bij zonlicht te kunnen zien.
Gezichtsveld
Cilindrische lens, horizontaal gezichtsveld
Draagcomfort
Ergonomisch schuim.
Positiebehoud product
Elastiek 20 mm breed
Instelbaar
1 verstelbare lus voor de lengte van de elastiek.

Technische fiche

Dampwerend
ESSENTIEEL
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
kinderen van 2 tot 5 jaar die skiën en snowboarden en hun ogen moeten beschermen tegen het sterke zonlicht.100% UV-werend
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
We raden aan de bril op te bergen in de etui van Wed'ze na gebruik.

Kenmerken van het product

UV-BESCHERMING
Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omsluit de ogen perfect zodat er geen UV-stralen door kunnen, maar zodat ze ook niet kunnen weerkaatsen
ESSENTIËLE DAMPWERING
De ESSENTIËLE DAMPWERING is een enkele lens waarvan de binnenkant dampwerend is behandeld. Het montuur is geventileerd om de binnenkant van de bril te verluchten. Voor een goede verluchting van de binnenkant van je skibril, moet je er dus voor zorgen dat de verluchtingsgaten niet afgesloten zijn door bijvoorbeeld een buff.
Enkele lens
De enkele lens is behandeld tegen dampvorming zodat de bril minder snel beslaat.Opdat de lens zo lang mogelijk zou meegaan, mag u niet wrijven over de binnenkant van de lens, maar dient u zorgvuldig te deppen.
Cilindrische lens
Acetaat lens dampwerend behandeld aan de binnenkant om dampvorming te beperken.
Strap
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 20 mm breed.
EN 174-NORM:
De EN 174-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën, of soortgelijke activiteiten, zoals snowboarden.
DAMPVORMING VOORKOMEN
Vocht bevordert de dampvorming. Je moet dus vermijden dat het schuim vol vocht gaat zitten, bijvoorbeeld door je skibril op je skihelm of een natte muts te zetten. Zeker als je valt, zal je skibril gemakkelijk beslaan. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.
HAUT DE PAGE