BINNENKORT WEER BESCHIKBAAR

SKI- EN SNOWBOARDBRIL SNOW 100 SLECHT WEER BLAUW- P

Artikelnummer :
8377740
Pluspunt
Met de skibril SNOW 100 kun je skiën bij mist of sneeuw, de lens is geel en is dampwerend behandeld. In maat L kan je je bril op sterke dragen, max 135 mm breed.
9,99 €*

Voordelen

Dampwerend
Essentiële dampwering dankzij de dampwerend behandelde enkele lens.
Zichtbaarheid
Gele lens voor sneeuw of mist.
Gezichtsveld
Cilindrische lens, horizontaal gezichtsveld
Draagcomfort
Ergonomisch schuim.
Positiebehoud product
Elastiek van 40 mm breed.
Instelbaar
1 verstelbare lus voor de lengte van de elastiek.
Compatibiliteit
Met bril op sterkte.

Technische fiche

Dampwerend
ESSENTIEEL
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders die willen skiën bij sneeuw of mistig weer en een 100% UV-werende bril willen die niet beslaat.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
We raden aan de bril na gebruik steeds op te bergen in het etui van Wed'ze.

Kenmerken van het product

UV-bescherming
Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omsluit de ogen perfect zodat er geen UV-stralen door kunnen, maar zodat ze ook niet kunnen weerkaatsen
ESSENTIËLE DAMPWERING
De ESSENTIËLE DAMPWERING is een enkele lens waarvan de binnenkant dampwerend is behandeld. Het montuur is geventileerd om de binnenkant van de bril te verluchten. Voor een goede verluchting van de binnenkant van je skibril, moet je er dus voor zorgen dat de verluchtingsgaten niet afgesloten zijn door bijvoorbeeld een buff.
Enkele lens
De enkele lens is behandeld tegen dampvorming zodat de bril minder snel beslaat.Opdat de lens zo lang mogelijk zou meegaan, mag u niet wrijven over de binnenkant van de lens, maar dient u zorgvuldig te deppen.
Cilindrische lens
Cilindrische lens, in proprionaatcellulose, uitgesneden in de vorm van de skibril.
COMPATIBILITEIT SKIHELM
Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.
COMPATIBILITEIT MET BRIL
Met de skibril SNOW 100 maat L kun je een bril op sterkte dragen die maximum 135 mm breed is. Het schuim aan de zijkanten en de rand van de skibril zorgen ervoor dat enkel de benen van de bril erdoor kunnen.
Strap
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed.
EN 174-NORM:
De EN 174-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën, of soortgelijke activiteiten, zoals snowboarden.
DAMPVORMING VOORKOMEN
Vocht bevordert de dampvorming. Je moet dus vermijden dat het schuim vol vocht gaat zitten, bijvoorbeeld door je skibril op je skihelm of een natte muts te zetten. Zeker als je valt, zal je skibril gemakkelijk beslaan. Daarom moet je je skibril, in elk geval, 's nachts goed laten drogen zodat er geen resten van vocht zijn en je de volgende dag opnieuw kan vertrekken met een perfect droge bril.
HAUT DE PAGE