SKI- EN SNOWBOARDBRIL SNOW 300 ELK WEER TURQUOISE - P

Artikelnummer :
8374451
Pluspunt
Met de SNOW 300 kun je perfect skiën bij sneeuw of mistig weer dankzij de performante dampwerende lens. Met de maat L kun je ook je sbril op sterkte van max. 135 mm breed dragen.
Users reviews
5 / 5 1 beoordeling
16,99 €*

2 kleuren

Voordelen

Dampwerend
Goede condenswering dankzij een dubbele lens met anti-fog coating.
Zichtbaarheid
Bruine lens voor goed zicht bij zonnig én bewolkt weer.
Gezichtsveld
Cilindrische lens, horizontaal gezichtsveld.
Draagcomfort
Ergonomisch schuim.
Positiebehoud product
Elastiek van 40 mm breed.
Instelbaar
1 verstelbare lus voor de lengte van de elastiek.
Compatibiliteit
Met bril op sterkte.

Technische fiche

Dampwerend
PERFORMANT
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders op zoek naar een bril om te skiën bij zonnig of bewolkt weer met een performante UV-werende dampwering.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

Kenmerken van het product

UV-BESCHERMING
Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omsluit de ogen perfect voor een goede bescherming tegen zowel de directe als de weerkaatsende UV-stralen.
PERFORMANTE CONDENSWERING
De PERFORMANTE CONDENSWERING bestaat uit een dubbele lens waarvan de binnenkant een behandeling kreeg, en met een goede ventilatie in het frame zodat de binnenkant wordt verlucht. Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de bril moet je vermijden dat de verluchtingsgaten worden afgesloten door bijvoorbeeld een sjaal.
DUBBELE LENS
Bril met dubbele lens om condensvorming te beperken. De lucht die opgesloten zit tussen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenste lens kreeg ook een anti-fog coating. Opgelet, nooit over de binnenkant van de lens wrijven maar voorzichtig deppen om de anti-fog coating niet te beschadigen zodat de condenswerende eigenschap zo lang mogelijk behouden blijft.
CILINDRISCHE LENS
Dubbele cilindrische lens, buitenkant in polycarbonaat, binnenkant in proprionaatcellulsoe, elk uitgesneden in de vorm van de bril.
COMPATIBILITEIT MET SKIHELM
Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.
COMPATIBILITEIT MET BRIL
De skibril G-TMAX 300 maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 135 mm breed. Het schuim aan de zijkanten en de vorm van de rand van de bril laat enkel de doorgang van de benen van de bril toe.
STRAP
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed.
NORM EN 174:
De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.
CONDENSVORMING VOORKOMEN
Vocht bevordert het ontstaan van condens. Het is dus beter om je skibril niet over een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel nat absorberen. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril s' nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te starten met een perfect droge skibril.

Users reviews

5 / 5 1 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  20-29
  27 January 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Goede skibril
  goed zittende bril -

  Prijs kwaliteit voor deze bril is uitstekend! Voor het eerst op wintersport geweest en super bril om mee te skiën.

HAUT DE PAGE