Ski- en snowboardhelm kinderen Stream 500 zwart.

Artikelnummer :
8376153
Pluspunt
Dankzij de stijve oorpads en het draaiwieltje om de hoofdomtrek aan te passen blijft deze helm heel goed op het hoofd zitten voor een goede bescherming. Bovendien is hij lekker warm.
39,99 €*

6 kleuren

Voordelen

Positiebehoud product
Met draaiknop om de hoofdomtrek aan te passen en stijve oorbeschermers.
Ventilatie
8 gaten om te verluchten en vocht af te voeren.
Lichtheid
Zwaarder dan gemiddeld voor onze helmen. 500 g in maat S.
Bescherming tegen schokken
Norm 1077-B. Stijve oorpads. Sterke ABS buitenschaal.
Onderhoudsgemak
De voering is uitneembaar en machinewasbaar op 30°C.
Warmte
Binnenhelm met omslag tegen de kou (voorhoofd). Dikke voering.
Compatibiliteit
De skihelmen en -brillen van Wed'ze zijn zo ontworpen dat ze één geheel vormen.

Technische fiche

Maten
48-52 en 53-56
Vizier
neen
Samenstelling
Binnenkant - basismateriaal : 100.0% geëxpandeerd polystyreen Buitenkant - basismateriaal : 100.0% Acrylonitril butadieen styreen
Approved by
Al onze helmen zijn goedgekeurd door een erkend extern lab.
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar een zeer goed omhullende helm met stijve oorpads.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Niet bewaren op een vochtige plaats, in de buurt van een warmtebron of in de zon. De helm laten drogen en daarna bij voorkeur opbergen in bijv. de stoffen tas van Wed'ze die je vindt in onze winkels.
Gebruiksbeperkingen
Elke helm die een schok heeft ondergaan, moet worden vervangen.

Kenmerken van het product

Turnring System
De turnring is een essentieel element om ervoor te zorgen dat je helm goed op je hoofd blijft zitten. Dankzij dit draaiwieltje kun je de helm op elk moment heel eenvoudig en nauwkeurig afstellen, zelfs met je skihandschoenen aan. Zo ben je zeker van een heerlijk comfort en een maximale veiligheid. Draai het wieltje naar rechts om aan te spannen en naar links om losser te zetten.
Full Earpad
De Full Earpad is een oorpad die beter blijft zitten en warmer is aan de oren, voor meer comfort wanneer je de helm op hebt. De 2 oorpads zijn gemaakt in één stuk stof zodat ze ook de nek warm houden. Het draaiwieltje voor de hoofdomtrek is in dit geval geïntegreerd in de nekwarmer.
Venting System
Het Venting System verbetert de warmteregulering in je helm en vermindert condensvorming in je skibril. Het systeem geleidt de lucht om warmte en vocht af te voeren en houdt hierbij rekening met het hele systeem skihelm-skibril.
Hard Shell Construction
Een helm in hard shell construction is sterker en robuuster. Die constructie omvat een injectiegegoten buitenschaal uit ABS die bestand is tegen hevige schokken. De buitenschaal is duurzaam en zeer goed bestand tegen deuken en schokken. De binnenschaal in EPS dempt de schokken. We raden aan om je helm uiterlijk na 5 jaar te vervangen als hij tegen dan geen stevige schok heeft moeten opvangen.
Cold Barrier
De Cold Barrier is een echt pluspunt voor meer warmte. Tijdens het skiën of snowboarden kun je het erg koud krijgen aan je voorhoofd. Dit komt door een te grote vrije ruimte tussen de bovenkant van je skibril en je skihelm. De voering (of het comfortschuim) heeft een rand die je kunt omvouwen over je voorhoofd om je tegen de kou te beschermen. Deze omslag vormt dan immers een thermische barrière tussen je helm en je bril.
Uitneembaar textiel
Het voordeel van een uitneembare voering is dat je die kunt wassen. De voering van deze skihelm is uitneembaar en mag in de wasmachine op 30°C.
Norm EN 1077
De EN 1077-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming bij alpineskiën of snowboarden. In het kader van deze norm worden proeven uitgevoerd op het vermogen om schokken te absorberen en op de weerstand tegen doorboring.

Users reviews

Schrijf als eerste een review

Een beoordeling plaatsen
HAUT DE PAGE