SKI- EN SNOWBOARDHELM VOLWASSENE STREAM 550 S2 WIT
99,99 €*

Reviews on

SKI- EN SNOWBOARDHELM VOLWASSENE STREAM 550 S2 WIT

4.4 / 5 8 beoordeling
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    05 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne helm
    Geintegreerd vizier, comfort, design Vizier erg krasgevoelig

    Heel fijne helm, zit comfortabel en is lekker warm. Nadeel vind ik de krasgevoeligheid van het vizier, na 2 dagen skiën al een grote kras erop ondanks gebruik van het bijgeleverde hoesje. Jammer!

  • Vrouw
    40-49
    08 March 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wedze skihelm met vizier
    vizier

    slecht zicht door vizier en schroef van bevestiging van vizier liet los waardoor vizier er af is gegaan.

  • Man
    30-39
    16 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super strakke helm
    goede pasvorm en aansluiting van vizier sluiting

    goede pasvorm en aansluiting van vizier

  • Vrouw
    50-59
    07 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    goede helm
    zit comfortabel geen bevestiging voor n losse skibril

    Kun je alsnog een bevestiging op de helm plaatsen voor n losse skibril???

  • Vrouw
    40-49
    24 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Een tophelm!
    makkelijk, comfortabel en functioneel Nog niets ontdekt

    Een echte aanrader. Makkelijk in gebruik, ook met handschoenen aan. Door het scharnier kan je heel handig je bril op of af te zetten. Geen gedoe met een bril en band en daarnaast ook maximaal zicht aan de zijkanten doordat er geen randen zijn (heel veilig dus!)
    De helm zit heel comfortabel en het vizier sluit heel mooi aan. Het beslaat niet bij warm weer. Bij koud weer is het heerlijk warm op je hoofd door de voering en gevoerde oorpads.
    Ook het bandje onder je kin is geen probleem met handschoenen aan doordat er een magneet in zit en vanzelf vastklikt.
    Ik zou niet weten waarom je hier niet voor zou gaan, alleen maar lof!

  • Man
    40-49
    20 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect
    Robuste ,mooie helm geen

    mooie goede helm die lekker en makkelijk zit

  • Man
    60 of ouder
    07 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Skihelm Stream 550 S2 Zwart
    Uitstekende pasvorm en een prima werkend vizier Geen

    Ik heb dit product 8 dagen op wintersport kunnen uitproberen en ik heb over de aanschaf ervan niets dan lof en hier vallen ook de eerder aangeschafte winteruitrusting van Decathlon onder.

  • Vrouw
    40-49
    05 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima aansluitend

    prima aansluitend en warm - bril werkt zeer goed in de zon - met mist & sneeuw minder zicht

HAUT DE PAGE