99,99 €*

Reviews on

SKI- EN SNOWBOARDHELM VOLWASSENE STREAM 550 S2 ZWART

3.9 / 5 11 beoordeling
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    09 March 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Fijne helm, maar niet tijden sneeuwbui

    Ik heb de helm nu een week gebruikt. Fijne helm bij droog weer, maar bij een sneeuwbui komt de sneeuw door kieren aan de zijkant achter de bril. Dit gaat ten kosten van het zicht, daarom vind ik dat deze helm niet aan de eisen voldoet.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    29 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    leuke helm, alleen sneeuw komt in de bril
    helm zit lekker sneeuw komt in bril

    Bij zon is het een prima helm met bril, makkelijk op te zetten bril.
    maar zodra het sneeuwt komt alle sneeuw in de bril via de bovenkant en zijkanten omdat deze niet afgesloten zijn. Dit levert slecht zicht op en om schoon te maken aan de binnenkant moet heel de helm afgezet worden.
    Niet veilig dus...

  • Man
    40-49
    24 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    vizier

    bij het opklappen van het vizier valt er sneeuw in. zodra je het vizier naar beneden brengt, ligt er sneeuw op de onderste rand van je vizier. tijdens sneeuwval waait de sneeuw langs de kleine hoekjes rond je slapen naar binnen. de beschermingsrand komt net niet ver genoeg om mooi af te sluiten. anderzijds zeer comfortabel dragen met makkelijke sluiting. ook praktisch om met optische of zonnebril te dragen. alleen jammer van de afdichting aan de zijkanten.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Frederik,

    bedankt voor de review van de skihelm Stream 550 zwart en alvast onze excuses voor het ongemak dat u ervaren heeft tijdens het dragen ervan.
    Deze opmerking is zeer interessant voor het team achter de ontwikkeling van dit product en we gaan hen deze dan ook bezorgen.
    Indien u het wenst kan u de helm in een decathlon winkel naar keuze retourneren of ruilen voor een andere helm.

    sportieve groeten,
    ELFI CANNAERTS, MONITOR WED'ZE

  • Vrouw
    20-29
    05 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne helm
    Geintegreerd vizier, comfort, design Vizier erg krasgevoelig

    Heel fijne helm, zit comfortabel en is lekker warm. Nadeel vind ik de krasgevoeligheid van het vizier, na 2 dagen skiën al een grote kras erop ondanks gebruik van het bijgeleverde hoesje. Jammer!

  • Vrouw
    40-49
    08 March 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wedze skihelm met vizier
    vizier

    slecht zicht door vizier en schroef van bevestiging van vizier liet los waardoor vizier er af is gegaan.

  • Man
    30-39
    16 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super strakke helm
    goede pasvorm en aansluiting van vizier sluiting

    goede pasvorm en aansluiting van vizier

  • Vrouw
    50-59
    07 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    goede helm
    zit comfortabel geen bevestiging voor n losse skibril

    Kun je alsnog een bevestiging op de helm plaatsen voor n losse skibril???

  • Vrouw
    40-49
    24 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Een tophelm!
    makkelijk, comfortabel en functioneel Nog niets ontdekt

    Een echte aanrader. Makkelijk in gebruik, ook met handschoenen aan. Door het scharnier kan je heel handig je bril op of af te zetten. Geen gedoe met een bril en band en daarnaast ook maximaal zicht aan de zijkanten doordat er geen randen zijn (heel veilig dus!)
    De helm zit heel comfortabel en het vizier sluit heel mooi aan. Het beslaat niet bij warm weer. Bij koud weer is het heerlijk warm op je hoofd door de voering en gevoerde oorpads.
    Ook het bandje onder je kin is geen probleem met handschoenen aan doordat er een magneet in zit en vanzelf vastklikt.
    Ik zou niet weten waarom je hier niet voor zou gaan, alleen maar lof!

  • Man
    40-49
    20 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect
    Robuste ,mooie helm geen

    mooie goede helm die lekker en makkelijk zit

  • Man
    60 of ouder
    07 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Skihelm Stream 550 S2 Zwart
    Uitstekende pasvorm en een prima werkend vizier Geen

    Ik heb dit product 8 dagen op wintersport kunnen uitproberen en ik heb over de aanschaf ervan niets dan lof en hier vallen ook de eerder aangeschafte winteruitrusting van Decathlon onder.

HAUT DE PAGE