Ski- en snowboardhelm voor kinderen Carv 700 MIPS blauw

Artikelnummer :
8375466
Pluspunt
De innoverende MIPS-technologie die in de helm is geïntegreerd, beschermt nog meer in geval van een impact.
69,99 €*

Voordelen

Positiebehoud product
Afstelwieltje, verstelbaar in de hoogte + oorbeschermingen met nekbescherming.
Ventilatie
9 verluchtingsgaten waarvan 6 verstelbaar met een eenvoudige schuifknop.
Lichtheid
Lichter gewicht dan gemiddeld voor onze helmen. 450 g in maat S.
Bescherming tegen schokken
Conform de norm EN 1077- B. MIPS-technologie voor een betere bescherming.
Onderhoudsgemak
Uitneembaar schuim in de helm, machinewasbaar op 30°C.
Warmte
Omslag tegen de koude (voorhoofd). Dikke voering aan oren en nek.
Compatibiliteit
De skihelmen en -brillen van Wed'ze zijn zo ontworpen dat ze één geheel vormen.

Technische fiche

Maten
53-56
Vizier
neen
Samenstelling
Schuimplastic : 100.0% geëxpandeerd polystyreen Hoofdstof : 100.0% Polycarbonaat
Approved by
Al onze helmen zijn goedgekeurd door een erkend extern lab.
Tests
Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de reële omstandigheden waarvoor ze zijn ontworpen: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
jonge skiërs of snowboarders op zoek naar een lichte en goed verluchte helm met MIPS-technologie.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Niet bewaren op een vochtige plaats, in de buurt van een warmtebron of in de zon. De helm bij voorkeur, wanneer hij goed droog is, opbergen in een stoffen zak.
Gebruiksbeperkingen
Elke helm die een schok heeft ondergaan, moet worden vervangen.

Kenmerken van het product

Turnring Systeem
De turnring is een essentieel element om ervoor te zorgen dat je helm goed op je hoofd blijft zitten. Dankzij dit draaiwieltje kun je de helm op elk moment heel eenvoudig en nauwkeurig afstellen, zelfs met je skihandschoenen aan. Hierdoor geniet je van een maximaal gebruikscomfort en optimale veiligheid. Draai het wieltje naar rechts om aan te spannen en naar links om losser te maken.
Full Earpad
De Full Earpad is een oorpad die beter blijft zitten en warmer is aan de oren, voor meer comfort wanneer je de helm op hebt. De 2 oorpads zijn gemaakt in één stuk stof zodat ze ook de nek warm houden. Het verstelsysteem met draaiwieltje is in dit geval geïntegreerd in de nekwarmer.
Activ Air Cooling-systeem
Het Active Air Cooling systeem verbetert de warmteregulering in je helm en vermindert condensvorming in je skibril. Het systeem geleidt de lucht om warmte en vocht af te voeren en houdt hierbij rekening met het hele systeem skihelm-skibril. Je kunt de luchtstroom regelen met een schuifknop die bovenaan de helm zit.
Light Shell Construction
Dankzij de Light Shell Construction kan men heel lichte helmen maken. Die techniek wordt in-mold genoemd en bestaat erin dat een polycarbonaat buitenschaal rechtstreeks op de EPS binnenschaal wordt gegoten. De rol van de EPS binnenschaal is om de schokken te absorberen bij een impact. Het geheel is uiterst licht. We raden je aan om je skihelm na maximaal 5 jaar te vervangen, als hij voor die tijd geen grote schokken heeft ondergaan.
MIPS-technologie
MIPS is een technologie waarbij het binnenoppervlak van de helm onafhankelijk van de buitenschaal kan bewegen. Bij een botsing worden de rotatiekrachten beter geabsorbeerd dankzij die multidirectionele beweging van 10 tot 15 mm.
RECCO System
Het RECCO®-noodsysteem is een tweeledige technologie, waarmee de meeste hulpdiensten en hulpteams in de bergen zijn uitgerust. De detector van de hulpdiensten zendt een gericht signaal uit. De RECCO®-reflector in de helm stuurt dit signaal terug. De hulpverlener hoort een geluidssignaal dat rechtstreeks naar de bedolven persoon leidt. Vraag op voorhand na of het station uitgerust is met een dergelijk systeem.
Cold Barrier
De Cold Barrier is een heus pluspunt voor meer warmte. Tijdens het skiën of snowboarden kun je een koud voorhoofd krijgen. Dat is het gevolg van te veel ruimte tussen de bovenrand van je skibril en je helm. De voering (of het comfortschuim) heeft een omslag die je over je voorhoofd kunt trekken zodat hij een thermische barrière creëert tussen je helm en je skibril.
Uitneembaar textiel
Het schuim in de helm is uitneembaar en machinewasbaar op 30°C.
Norm EN 1077
De EN 1077-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming bij alpineskiën of snowboarden. In het kader van deze norm worden proeven uitgevoerd op het vermogen om schokken te absorberen en op de weerstand tegen doorboring.
Personalisatie
Je kunt je helm personaliseren met stickers die je bij ons kunt vinden. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en leven de geldende norm voor de helm na.

Users reviews

Schrijf als eerste een review

Een beoordeling plaatsen
HAUT DE PAGE