Ski-snowboardhelm Stream 550 S2 wit.

Artikelnummer :
8343807
Pluspunt
De helm met vizier beschermt je hoofd en ogen. Het vizier bestaat uit een dubbele uv- en condenswerende lens, voor alle weer (categorie S2). Deze helm is ook geschikt voor brildragers.

2 kleuren

Veiligheid

ABS-buitenschaal / EPS-binnenschaal : Je hoofd goed beschermd. Om veilig te kunnen genieten van de besneeuwde pistes, wordt het dragen van een helm sterk aanbevolen.

De ABS-buitenschaal en EPS-binnenschaal geven je helm een verbeterde stevigheid om schokken op te vangen. EN 1077-norm: een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming tijdens alpineskiën of snowboarden.

Comfort

Warm: Bescherm je tegen de kou. Blijf lekker warm dankzij de slimme combinatie “FOAM, COLD BARRIER en EAR PAD”

Air cooling system : Voer vocht af! De warmte en vochtigheid kunnen uit je helm ontsnappen dankzij het ventilatiesysteem: "AIR COOLING SYSTEM"

Uniek zicht

Dubbel S2-scherm:
Je ogen goed beschermd. Met de hoogte en de sneeuw is het beschermen van je ogen op de skipistes van het grootste belang.

Bril op sterkte:
Wie een bril draagt, kan voortaan weer comfortabel skiën! Je kunt je bril namelijk zonder problemen ophouden.

Uniek zicht:
Ontdek een uniek zicht. Geen montuur meer en een breder gezichtsveld, voor een heel nieuw zicht!

Gebruiksvriendelijk

Klikgesp / Easyfit:
Gebruiksvriendelijk. Stel je helm eenvoudig af en sluit hem met één hand vooraleer je de piste opglijdt!

Dankzij de handige magnetische gesp kun je je helm sluiten met één hand.

Voordelen

Positiebehoud product
Elastisch gedeelte aan het achterhoofd. Stijve oorpads + nekomrander.
Ventilatie
12 verluchtingsgaten voor een goede verluchting en vochtafvoer.
Lichtheid
Zwaarder dan gemiddeld voor onze helmen. 750 g in maat L.
Bescherming tegen schokken
Conform de norm 1077-A. Stijve oorpads. Buitenschaal in ABS = sterk.
Onderhoudsgemak
De voering is uitneembaar en machinewasbaar op 30°C.
Warmte
Voering met omslag die werkt als een "koudebarrière" (voorhoofd). Dikke voering.
Zonnebescherming
Dubbele, uv-werende antifoglens voor variabel weer (categorie S2).
Veelzijdig
Vizier voor bewolkt weer (S1) online verkrijgbaar.

Technische fiche

Samenstelling
Stof op rug : 70.0% Acrylonitril butadieen styreen, Stof op rug : 30.0% Polyurethaan Binnenkant - basismateriaal : 100.0% geëxpandeerd polystyreen
Approved by
Al onze helmen zijn goedgekeurd door een erkend extern lab.
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. Daarbij gaan onze productontwikkelaars, productmanagers, ingeniers en modelers na of het product wel geschikt is voor het geplande gebruik.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders op zoek naar een goed bedekkende helm, die ook de ogen beschermt.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
De buitenkant kun je met de hand afwassen met water en zeep, de onderdelen in textiel mogen in de wasmachine op 30°. Maak de lens schoon met de meegeleverde hoes van Wed'ze zodat er geen krassen op komen.
Stockagetips
Laat de helm goed drogen voordat je hem opbergt in de hoes van Wed'ze. Vervoer de helm altijd in zijn hoes om krassen op de lens te vermijden.
Gebruiksbeperkingen
Elke helm die een schok heeft opgevangen, moet worden vervangen.

Kenmerken van het product

Easy Fit
Dankzij het Easy Fit-systeem kun je de skihelm aan je hoofd aanpassen door middel van een plaatje achteraan dat door elastieken wordt vastgehouden. Door dit systeem met instelgeheugen kun je de helm precies aan je hoofd aanpassen.
Full Earpad
De Full Earpad is een oorpad die beter blijft zitten en warmer is aan de oren, voor meer comfort wanneer je de helm op hebt. De 2 oorpads zijn gemaakt in één stuk stof zodat ze ook de nek warm houden.
Air Cooling
Het Air Cooling-systeem geleidt de luchtstroom zodat warmte en vocht naar buiten worden afgevoerd. Dankzij de 12 verluchtingszones is deze helm altijd heerlijk comfortabel.
Hard Shell Construction
Een helm in hard shell construction is sterker en robuuster. Die constructie omvat een injectiegegoten buitenschaal uit ABS die bestand is tegen hevige schokken. De buitenschaal is duurzaam en zeer goed bestand tegen deuken en schokken. De binnenschaal in EPS dempt de schokken. We raden aan om je helm uiterlijk na 5 jaar te vervangen als hij tegen dan geen stevige schok heeft moeten opvangen.
Compatibiliteit met bril op sterkte
Wintersport moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus ook voor wie een bril draagt. Daarom heeft Wed'ze een helm met vizier, handiger dan het systeem waarbij je een skibril over je gewone bril draagt ("over the glasses" of OTG). Afhankelijk van de grootte van de bril blijven bepaalde modellen niet compatibel. Ga naar een Decathlon-winkel om de helm te passen met je bril op.
Cold Barrier
De Cold Barrier is een echte thermische barrière: wanneer je de rand van de muts omvouwt en over je voorhoofd trekt, ben je goed beschermd tegen de kou.
Uitneembaar textiel
Het voordeel van een uitneembare voering is dat je ze kunt wassen. De voering van deze skihelm is uitneembaar en mag in de wasmachine op 30°C.
Vizier type S2
Het vizier beschermt 100% tegen uv-stralen. De kleur is geschikt voor elk soort weer, het vizier laat slechts tussen 40 % en 22 % van het licht door. In polycarbonaat, dat bijzonder goed bestand is tegen schokken. Dit materiaal is echter wel krasgevoelig: we raden dus aan het vizier te beschermen door de helm na elk gebruik in een hoes te stoppen.
Norm EN 1077
De EN 1077-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming bij alpineskiën of snowboarden. Voor die norm worden proeven uitgevoerd op het vermogen om schokken te absorberen en bestand te zijn tegen doorboring.
Klantendienst
Een aantal onderdelen van de helm Stream 550 S2 kunnen worden besteld bij de klantendienst, via het atelier van onze winkels. Zijn beschikbaar: het originele vizier type S3 en een set schroeven om het vizier te bevestigen (schroeven en afstandhouders).

Users reviews

Schrijf als eerste een review

Een beoordeling plaatsen
HAUT DE PAGE