SKIBOOTS KIND KID 500 PUMZI WIT BLAUW

Artikelnummer :
8362915
Pluspunt
Technische schoenen die zich aanpassen ad maat vd voeten van je kind. Het opblaasbare systeem past zich ah volume vd binnenschoen aan en dekt 4 schoenmaten. Zo kun je je schoenen 2 seizoenen dragen.
74,99 €*

Voordelen

Instelbaar
De schoenen groeien mee met je kind: 1 maat voor 4 schoenmaten.
Gebruiksgemak
2 verstelgespen om goed te blijven zitten, ideaal om vorderingen te maken.
Stijfheid
Flex 40, soepel genoeg om tolerant te zijn en stijf genoeg om te evolueren.
Aanpasbaarheid
Enkele keer pompen om het volume aan de schoenmaat van je kind aan te passen.

Technische fiche

Maten
16,5 -18,5 18,5 - 20,5
Flex
40 Kinderen
Kleur
Wit / blauw
Gespen
2 geribbelde gespen
Samenstelling
Buitenkant van : 100.0% Polypropyleen Binnenkant van : 100.0% Polyester Zool van : 100.0% Polypropyleen
Geschikt voor
jonge beginnende tot middelmatige skiërs, omdat hun voeten groeien!(van 26 tot 32)
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Haal na elk gebruik de binnenschoen en de zool van de binnenschoen eruit om alles beter te laten drogen. Breng regelmatig op de binnenschoen een bacteriewerend en desinfecterend middel aan.
Stockagetips
Bewaar de schoenen op een droge plaats, bij voorkeur in een hoes voor skischoenen. Sluit de gespen om vervorming van de schaal te voorkomen. Niet bewaren naast een warmtebron.

Kenmerken van het product

Woord van productmanager
De eerste skischoen voor kinderen van Wed'ze met verstelbare maat. Wij zochten het beste compromis tussen ondersteuning van de voet en comfort, zodat jonge skiërs zich volledig kunnen concentreren op het leren skiën zonder alle ellende van skischoenen in een verkeerde maat.
Makkelijk te openen / sluiten
De 2 haken met 4 standen zorgen voor een nauwkeurige en snelle afstelling. Het opblaassysteem garandeert dat de voet goed wordt ondersteund in de schoen. Het volstaat om de schoen op te blazen voordat je de haken sluit om de best mogelijke ondersteuning te krijgen.
Milieuvriendelijk
Onze binnenschoenen worden vervaardigd van ftalaatvrije kunststof.
Wat is de flex?
Om een indicatie te geven van de stijfheid van de schoen definiëren de merken voor elke schoen een buigingsindex. Dit cijfer bepaalt de stijfheid van het geheel. Hoe hogere deze waarde is, hoe stijver de buitenschaal. Een flex van 40 wordt als ideaal beschouwd voor de vooruitgang van kinderen.
Hoe een skischoen uitproberen?
Zodra de voet in de schoen zit, sluit je de gespen half. Als je verder gaat, betekent dit dat het volume van de schoen niet geschikt is. Als de schoen gesloten is, buig je 3 keer stvig door hard op de scheenbenen te duwen (plaats de handen op de knieën om je te helpen) om de hiel in de schoen naar achter te brengen. Als je rechtstaat, moet je het einde van de buitenschaal voelen, als je buigt, gaat je voet naar achter en voel je het uiteinde niet meer.
Hoe je Pumzi afstellen?
1/ Doe de schoen aan de voet van je kind. 2/ Pomp het afstelsysteem op door 20 keer op de plus-knop (+) te drukken. 3/ Vergrendel de gesp onderaan halfweg (2e of 3e haak), span vervolgens de gesp bovenaan zoveel als nodig aan. 4/ Vraag je kind of de schoen goed zit, indien ja, dan ben je klaar om te gaan skiën. Als de schoen te veel spant, zorg er dan voor dat deze minder spant door op de min-knop (-) te drukken. U kunt deze handeling 3 keer herhalen.
HAUT DE PAGE