Skibril ETint G-TMAX 900 voor alle weersomstandigheden zwart

Artikelnummer :
8374701
Pluspunt
De elektrofotochrome lens van de skibril ETINT verandert onmiddellijk van kleur (van geel naar donkerbruin), handmatig met de knop opzij of automatisch, zodat je beter ziet bij elk soort weer.
139,99 €*

Voordelen

Dampwerend
Beslaat niet dankzij de dubbele geventileerde lens met antifog behandeling.
Zichtbaarheid
ETINT lens voor elk weer, gaat onmiddellijk van lichtgeel naar donkerbruin.
Gezichtsveld
Cilindrische lens, breed horizontaal gezichtsveld.
Draagcomfort
Ergonomisch schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel.
Positiebehoud product
Elastiek van 40 mm breed met dubbele strook antislip siliconen.
Instelbaar
2 gespen om de lengte van het elastiek snel te verstellen.
Compatibiliteit
Met bril op sterkte.

Technische fiche

Condenswering
optimaal
Tests
Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders die een bril willen die geschikt is voor elk weer, met een lens die onmiddellijk van kleur verandert.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

Kenmerken van het product

100% uv-bescherming
Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% uv-werend conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming, hij omsluit de ogen perfect zodat hij alle uv-stralen tegenhoudt, ook de weerkaatste straling.
Condenswering
De skibrillen in ons assortiment die het beste technische antwoord bieden op het probleem van beslaan combineren een antifog behandeling met een dubbele lens en verluchting via verluchtingsgaatjes die niet alleen in de lens maar ook in de rand van de skibril zijn aangebracht. Om er dus voor te zorgen dat de binnenkant van je skibril goed wordt geventileerd, moet je erop letten dat die verluchtingsgaatjes niet afgesloten zijn, bijvoorbeeld door een nekwarmer.
Geventileerde dubbele lens
Bril met dubbele lens die toelaat de dampvorming te beperken. De lucht die gevangen zit tussen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, zal de binnenste lens van de bril niet zo snel aandampen. De binnenkant van de lens is bovendien dampwerend behandeld en verlucht dankzij verluchtingsgaatjes die zorgen voor de goede luchtcirculatie.
Cilindrische lens
De cilindrische buitenlens is geïnjecteerd in polycarbonaat, de binnenlens is in polycarbonaat gecombineerd met het elektrofotochrome systeem (lcd) ETINT dat ervoor zorgt de skibril van kleur verandert.
Compatibiliteit met skihelm
Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.
Compatibiliteit met bril op sterkte
Met de skibril ETINT kun je een bril op sterkte dragen die maximum 130 mm breed is. Het schuim aan de zijkanten en de rand van de skibril zorgen ervoor dat enkel de veren van de bril erdoor kunnen.
Strap
Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm hoog. Strook antislip silicone.
Microvezel etui
Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen door hem voor en na gebruik steeds in het microvezel etui van Wed'ze op te bergen. Dit etui kun je ook gebruiken om de lens schoon te maken, de stof is ideaal om de lens schoon te maken zonder krassen te maken.
ETINT-technologie
Innovatie om beter te zien in alle weersomstandigheden, met een groot visueel comfort. De innoverende ETINT-technologie bestaat uit een elektrofotochrome lcd-lens waarmee je met een eenvoudige druk op de knop kunt overgaan van een lichte naar een donkere lens om je aan te passen aan de lichtomstandigheden. Bewolkt tot zonnig weer. Opladen via usb-kabel, de oplaadtijd bedraagt 1 u voor een autonomie van 16 gebruiksuren.
Norm EN 174:
De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.
Condensvorming voorkomen
Vocht bevordert het ontstaan van condens. Het is dus beter om je skibril niet over een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel nat absorberen. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

Andere internetgebruikers bekeken ook

39,99 €*
4.70 / 5 3 beoordeling
    29,99 €*
    5.00 / 5 2 beoordeling
      HAUT DE PAGE