SKIBROEK DAMES FIRST HEAT WIT WEDZE
Vanaf
24,95 €*

Reviews on

SKIBROEK DAMES FIRST HEAT WIT WEDZE

3.7 / 5 10 beoordeling
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    30 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    geweldige broek

    broek ziet er leuk uit en zeer aan te raden

  • Vrouw
    40-49
    07 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede broek voor deze prijs
    Warm genoeg. Zit soepel. Mooie kleur. Valt krap. Neem een maat groter

    Prima broek voor deze prijs

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    28 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima skibroek
    warm, waterdicht, mooie kleur wijd

    Bij andere skibroeken was het dat als ik hukte of bukte dat de achterkant niet bij mijn rug bleef. Er kwam als het ware een ''gat'' aan de achterkant, waar dus sneeuw in kan komen. Dat had deze broek gelukkig niet, dus hij bleef goed om je heupen zitten. Verder heeft het een mooie kleur. Het enige minpuntje voor mij was dat hij wel wijd was en dus niet zo mooi viel.

  • Vrouw
    50-59
    14 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede pasvorm
    Zit prima Nog niet uitgeprobeerd in de sneeuw

    Voor mijn dochter gekocht, 16 jaar

  • Vrouw
    60 of ouder
    05 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    skibroek
    Mooie stof en pasvorm. waterdicht Niet warm genoeg broek te dun voor een skibroek.

    Mooie stof en pasvorm, maar voor mijn lengte 165 te lang. Ik heb hem korter laten make
    Wat de broek 15 euro duurder maakten.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Yvonne,

    Hartelijk bedankt voor je review op de First Heat skibroek van Wed'ze.
    Ik vind het jammer om te horen dat de broek niet alles heeft kunnen bieden wat je er van had verwacht.
    Ik zal de gegeven feedback doorgeven aan de productmanager, zodat bij de ontwikkeling van nieuwe producten dit meegenomen kan worden.
    Ik wil je er graag op wijzen dat de broek geretouneerd mag worden. Wanneer je de broek via onze website hebt aangeschaft mag deze worden geretouneerd zowel in 1 van onze winkels als via een kiala punt. Wanneer de broek is aangeschaft in 1 van onze winkels, kunt u de broek in de winkel retouneren. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Yvonne find this answer useful

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    21 December 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top skibroek
    Zit lekker, ziet er goed uit, zakt niet af. Broekspijpen te lang. Ben klein.

    De broekpijpen zijn enorm lang. Ook met skischoenen aan zijn ze te lang, mocht wel ietsje korter zijn. Verschilt natuurlijk per vrouw, ben zelf erg klein.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    09 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Skibroek dames first heat
    Hij zit erg mooi. en de maat valt goed Hij mag boven ietsje losser zitten

    Super fijne broek!!

  • Vrouw
    20-29
    28 September 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Skibroek
    fijne pasvorm, prijs, kleur, warmte benauwde broek

    Het is een redelijk fijne broek voor deze prijs. Hij is wam genoeg en zit lekker. Hij komt overeen met de afbeelding op de website. Echter wat ik erg onprettig vind aan deze broek is dat hij erg benauwd is. Je benen zweten erg in deze broek wat erg vervelend aanvoelt omdat de hele broek nat wordt. Dit zit erg vervelend en is nog vervelender als je bijvoorbeeld naar de wc moet. Ik moest na het skiën deze broek de hele nacht binnenstebuiten ophangen in de kamer om hem weer enigszins droog te hebben voor de volgende ochtend. Ik zou aanraden iets meer te betalen voor een broek van betere kwaliteit.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste klant,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de First Heat dames skibroek.
    Erg vervelend dat de broek niet aan uw verwachtingen voldoet.
    De skibroek zou waterdicht moeten zijn. Aangezien dit niet het geval is valt de skibroek onder de garantie regeling.
    De klantenservice neemt contact met u hierover op.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    07 April 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi, maar maatgeving klopt niet
    Uiterlijk, Maat was verl te klein

    Prima broek, maar maatgeving Is helaas niet kloppend. Valt zeker 1 maat kleiner dan er op staat.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Monique,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de First Heat skibroek.
    We gaan de maatvoering van dit product verder onderzoeken.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    05 April 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Skibroek
    Supermooi geen

    Deze broek zit perfect en is bovendien ook heel mooi. Voor die prijs is het zijn geld meer dan waard

HAUT DE PAGE