bijna uitverkocht

SKIDONSJAS HEREN MAXSLIDE WARM ZWART

Artikelnummer :
8281844
Pluspunt
De ski-jas Maxslide Warm Long is de warmste jas. De jas is ideaal voor "polaire" koude en isoleert optimaal dankzij het lange model.
Users reviews
5 / 5 1 beoordeling
74,95 €*

Voordelen

Gebruikstemperatuur
Ideale gebruikstemperatuur: -9°.Extreme gebruikstemperatuur: -26°.
Warmte
480 g vulling (75% dons - 25% pluimen). MouwboordjesUitneembare bontkap.
Ademend vermogen
Verluchtingsritsen onder de armen om transpiratie af te voeren.
zakken
6 afsluitbare zakken.1 zak voor skipas.1 zak voor skibril.1 zak met fleshouder.
Instelbaar
Aantrekbandjes aan de polsen.Aantrekbaar onderaan, verstelbare kap.
Gebruiksgemak
Sneeuwvanger verstelbaar via de steekzakken.Uitneembare bontkap.
Afparelend vermogen
Waterafstotend behandelde stof. Ritsen van de zakken en sluitingen waterdicht.
Milieuvriendelijk
Vergeljiking van de levensduur: Warme, waterdichte jas heren

Technische fiche

Samenstelling
Hoofdmateriaal: 100% polyester. Hoofdvoering in 100% polyester. Tweede voering 100% polyamide. Vulling 80% dons, 20% veren.
Tests
Alle producten van Wed'ze zijn uitgedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Ze werden vervolgens getest in reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenkomt met het gebruik ervan op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar een jas voor extreme koude.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
1. Programma synthetische stoffen op 30°C, weinig wasmiddel. Doe twee tennisballen in de machine om het dons goed op te kloppen. 2. Twee keer spoelen. 3. - Drogen in de droger, programma synthetische stoffen, met 2 tennisballen om het dons op te kloppen. - Plat drogen is ook mogelijk. Leg de donsjas zo op een droogrek dat de lucht er aan alle kanten goed bij kan. De jas geregeld keren en opkloppen zodat het dons niet gaat klitten. Minstens 4 dagen laten drogen.
Stockagetips
Hang de jas bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen.De jas moet volledig droog zijn voordat je hem op een droge en verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Aanbevolen temperatuur: -9°
De "aanbevolen" temperatuur komt overeen met de temperatuur die perfect is voor 75% van de skiërs (neutraal of een beetje warm): 25% van de skiërs zeggen dat ze een beetje koud hebben, zonder dat dit een obstakel vormt, en zonder dat dit het product als ongeschikt voor gebruik bestempelt.
Minimumtemperatuur: -26°
De "uiterste" temperatuur komt overeen met de temperatuur waarbij het kledingstuk met voorzichtigheid moet worden gedragen, omdat het dan niet geschikt is voor 2/3 van de skiërs omdat ze koud hebben. Het kledingstuk is bij die temperatuur dan wel nog geschikt voor 1/3 van de skiërs, die niet koud en niet warm hebben (neutraal), omdat ze minder gevoelig zijn voor de koude - of het onder controle hebben, ofwel omdat ze intensiever skiën.
Binnenvulling in dons
Deze donsjas is erkend als de Must inzake isolatie en biedt een onvergelijkbare verhouding warmte / gewicht. De donsvulling is erg goed samendrukbaar, licht en warm en biedt een erg goede isolatie terwijl het licht blijft.
Waterafstotendheid van de stof
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle jassen van Wed'ze zijn waterafstotend behandeld.
Belangrijkste naden waterdicht
Alleen de naden die het meest zijn blootgesteld aan regen/sneeuw zijn waterdicht gemaakt met speciale stroken. Meestal gaat het om de naden aan de schouders en op de borst.
Surf naar de link en volg de wasinstructies in de video.
http://www.youtube.com/watch?v=xuH0hy_0hA0
Totaal gewicht vulling en afgewerkt product
Totaal gewicht van afgewerkt product 1500 gram. Totaal gewicht van de vulling 480 gram Vulling 75% dons (ongeveer 360 gram) Vulling 25% pluimen (ongeveer 120 gram)
Een score om de milieu-impact van de producten te vergelijken.
De milieu-impact van het product is berekend over de gehele levensduur en met verschillende indicatoren. Er wordt een globale score ABCDE bepaald zodat u gemakkelijk de producten kunt terugvinden met de beste milieuprestatie door producten van hetzelfde type onderling te vergelijken (T-shirts, broeken, rugzakken, ...). Decathlon geeft deze milieu-indicator vrijwillig. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

5 / 5 1 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  50-59
  24 January 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Skidonsjas Heren

  Had ik deze maar 1 jaar eerder aangeschaft, heerlijk warm.

HAUT DE PAGE