SKIHANDSCHOEN VOLW FREE 800 ZWART

Artikelnummer :
8344236
Pluspunt
Deze leren handschoen sluit uitstekend aan voor een betere behendigheid. De leren handschoen is elegant en stevig.
Users reviews
4 / 5 1 beoordeling
49,99 €*

Voordelen

Gebruikstemperatuur
Aangeraden temperatuur -5°C Minimum temperatuur -10°C
Warmte
Wattering van 150 g/m2. Microfleece voering.Aantrekbandjes aan de polsen.
Waterdichtheid
Membraan 10000 mm.
Stevigheid
Natuurlijk leer. Natuurlijk leer aan de palm. Verstevigde wijsvinger.
Bewegingsvrijheid
Soepel leer. Grote opening.
Instelbaar
Optimaal aanspanbaar dankzij het intuïtieve sluitingsysteem met klittenband.

Technische fiche

WARMTE
Erg warm
Waterdichtheid
Waterdicht
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Handpalm : 100.0% geitenleer Hoofdvoering : 100.0% Polyester Garnering : 100.0% Polyester Manchet : 100.0% Polyamide Inzetstuk : 60.0% Polyamide, 40.0% Polyurethaan
Approved by
12 klanten van Decathlon hebben bijgedragen aan de validatie van het product tijdens een laatste fase van het op punt stellen van ons product. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com !
Tests
Alle producten van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... In de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
intensieve skiërs op zoek naar een maximale bescherming tegen poedersneeuw.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
We raden je aan de handschoenen niet in de machine te wassen. Stoffen handschoenen kan je met de hand wassen in lauw zeepwater. Handschoenen met een membraan mogen zeker niet gewassen worden met een wasverzachter, anders geraken de poriën van het membraan verstopt en worden de handschoenen minder doeltreffend. Laat de handschoenen niet drogen op een radiator, de temperatuurverschillen beschadigen het materiaal. Laat ze drogen aan de open lucht.
Stockagetips
Hang de jas bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen.De jas moet volledig droog zijn voor je hem op een droge&goed verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Waterdichtheid van het materiaal
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen de waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de drukwaarde, hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van twee uur).
Waterdicht membraan
Een membraan is een erg dunne (ongeveer 5 tot 25 micrometer) polymeer film (polyurethaan, polyester of PTFE) dat op de binnenzijde van een textiel drager wordt aangebracht om het waterdicht en ademend te maken.
Ademende coating
Om een ademende coating te creëren wordt een oppervlak ingestreken met een pasta of een vloeistof. Wanneer die op een stof wordt aangebracht, ontstaat een beschermfilm, die wordt vaak gebruikt als waterdichte barrière die waterdamp doorlaat.
Waterafstotendheid van de stof
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle waterdichte jassen van Wed'ze zijn waterafstotend behandeld.
Winddicht
Wist je dat de wind je koudegevoel verhoogt? Een temperatuur van 0° zal bij een wind van 20 km al gauw aanvoelen als -10°. De zogenaamde "winddichte" bestanddelen verminderen dit koeleffect door te verhinderen dat de lucht circuleert als gevolg van de wind of als gevolg van de relatieve snelheid tijdens de sportactviteit.
Gemakkelijk aan te trekken
Makkelijk aan te trekken dankzij de naar binnen gerichte webbing.
Beveiliging tegen verlies
De elastische lus zorgt ervoor dat je je handschoenen niet kwijtspeelt op de skilift wanneer je ze even wil uittrekken.

Users reviews

4 / 5 1 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  Jonger dan 20
  14 February 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  fijne handschoen
  draagt makkelijk niet stijf en warm drogen

  fijne handschoen lekker warm wordt niet stijf

HAUT DE PAGE