SKIHANDSCHOEN VOLW SLIDE 300 ZWART

Artikelnummer :
8316610
Pluspunt
De SLIDE 300 is een voorgevormde handschoen voor optimaal grijpen en draagcomfort. Gegarandeerd waterdicht en ademend voor een rustig dagje skiën!
Users reviews
4.1 / 5 9 beoordeling
14,99 €*

2 kleuren

Voordelen

Gebruikstemperatuur
Aangeraden temperatuur -5°C Minimum temperatuur -10°C
Warmte
Wattering van 150 g/m2. Microfleece voering.Aantrekbandjes aan de polsen.
Waterdichtheid
Waterdicht membraan
Bewegingsvrijheid
Licht voorgevormde handschoen voor een betere grip van de stok.
Instelbaar
Aantrekbaar aan de pols met klittenband.

Technische fiche

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyamide Voering : 100.0% Polyester Garnering : 100.0% Polyester Handpalm : 54.0% Polyurethaan, Handpalm : 46.0% Polyester
Approved by
12 klanten van Decathlon hebben bijgedragen aan de validatie van het product tijdens een laatste fase van het op punt stellen van ons product. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com !
Tests
Alle handschoenen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... In de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
regelmatige skiërs die een erg warme en waterdichte handschoen willen.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Machinewasbaar op 30°C. Programma synthetische stoffen. Weinig waspoeder gebruiken. Geen wasverzachter. Eventueel een tweede keer zwieren. Plat laten drogen op een droogrek. Keer de handschoenen niet binnenstebuiten en haal de voering er ook niet uit. Mag niet in de droger. Niet chemisch laten reinigen. Geen chloor gebruiken. Niet strijken. Nooit op een radiator leggen.
Stockagetips
Zorg ervoor dat de handschoenen volledig droog zijn voordat je ze opbergt

Kenmerken van het product

Waterdichtheid van het materiaal
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen de waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de drukwaarde, hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van twee uur).
Waterdicht membraan
Een membraan is een erg dunne (ongeveer 5 tot 25 micrometer) polymeer film (polyurethaan, polyester of PTFE) dat op de binnenzijde van een textiel drager wordt aangebracht om het waterdicht en ademend te maken.
Ademende coating
Om een ademende coating te creëren wordt een oppervlak ingestreken met een pasta of een vloeistof. Wanneer die op een stof wordt aangebracht, ontstaat een beschermfilm, die wordt vaak gebruikt als waterdichte barrière die waterdamp doorlaat.
Waterafstotendheid van de stof
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle waterdichte jassen van Wed'ze zijn waterafstotend behandeld.
Winddicht
Wist je dat de wind je koudegevoel verhoogt? Een temperatuur van 0° zal bij een wind van 20 km al gauw aanvoelen als -10°. De zogenaamde "winddichte" bestanddelen verminderen dit koeleffect door te verhinderen dat de lucht circuleert als gevolg van de wind of als gevolg van de relatieve snelheid tijdens de sportactviteit.
Gemakkelijk aan te trekken
Makkelijk aan te trekken dankzij de naar binnen gerichte webbing.
Beveiliging tegen verlies
De elastische lus zorgt ervoor dat je je handschoenen niet kwijtspeelt op de skilift wanneer je ze even wil uittrekken.

Users reviews

4.1 / 5 9 beoordeling
8 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  30-39
  07 February 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Niet warm en niet waterdicht!

  Koop dit niet! Handschoen is zogenaamd warm genoeg tot -10 graden. Is zeker niet het geval. Zelfs bij temperaturen rond het vriespunt had ik extra handschoenen nodig om warm te blijven. Verder werden mn handen al nat bij een heel licht regenbuitje. Niet dat de handschoenen zeiknat waren, maar waterdicht is zeker anders!

 • Man
  20-29
  26 January 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Zeer goede handschoen.
  Goede warmte, waterdichtheid. Ademt niet super.

  Handige strap met bandje om de handschoen niet te verliezen op de liften.

 • Man
  20-29
  07 November 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Goede handschoenen
  warm, geen zweterige handen uiteinde van handschoen mag 3-4 cm langer zijn

  Leuke handschoenen, houden goed de handen warm zonder te zitten zweten. Ik heb geen probleem gehad in verband met waterdichtheid, sneeuw bleef mooi uit de handschoen. Als er dan toch sneeuw erin kwam tot aan de vingertoppen, is het er makkelijk uit te halen. Voor mij mag het uiteinde van de handschoen iets meer uitsteken, had een spatie tussen mijn pak en handschoen

HAUT DE PAGE