SKIHANDSCHOEN VOLW WARM FIT GEEL

Artikelnummer :
8371152
Pluspunt
De handschoenen WARM FIT houden je handen warm zodat je een hele dag blijft genieten van het skiën en bieden een uitstekende bewegingsvrijheid.
Users reviews
3 / 5 14 beoordeling
6,99 €*

6 kleuren

Voordelen

Gebruikstemperatuur
Aanbevolen temperatuur 0°C. Limiettemperatuur -5°C.
Warmte
Loft wattering van 100 g. Dikke fleece voering.
Waterdichtheid
Waterafstotend vermogen 2000 mm.

Technische fiche

Warmte
Warm
Waterdichtheid
Waterafstotend
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Handpalm : 100.0% Polyester Garnering : 100.0% Polyester Manchet : 97.0% Polyester, Manchet : 3.0% Elastaan
Approved by
12 klanten van Decathlon hebben meegewerkt aan gebruikerstesten in het Franse Tignes, tijdens de laatste fase van de productontwikkeling. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com!
Tests
Alle artikelen van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenstemt met het gebruik ervan op het terrein.
Geschikt voor
wie af en toe gaat skiën of snowboarden en op zoek is naar warme handschoenen met optimale beweeglijkheid.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen. De handschoenen moeten volledig droog zijn voordat je ze op een droge en goed verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Wattering als warmte-isolatie
De warmte-isolatie houdt een skiër of snowboarder op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysisch gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wij gebruiken een wattering als warmte-isolatie. Een wattering is een synthetische stof op basis van polyester die afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt. Een dikkere wattering bevat meer lucht en houdt dus ook meer warmte vast.
Waterafstotende stof
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. De broeken van Wed'ze zijn gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor je langer beschermd bent tegen weer en wind en er minder water in de broek binnendringt. Het is een bijkomende technische oplossing om te garanderen dat je zo lang mogelijk droog blijft tijdens de dag. Die waterafstotende behandeling moet geregeld worden herhaald, producten hiervoor vind je in onze winkels.
Coating behandeling
Om een ademende coating aan te brengen, wordt een stof ingestreken met een pasta of vloeistof. Wanneer die op een textiel drager worden aangebracht, wordt een beschermende film gecreëerd die vaak wordt gebruikt als een waterdichte barrière die de waterdamp laat ontsnappen.
Ademend vermogen
Om te weten of een stof ademt, meet men de weerstand tegen de doordringing van waterdamp, RET genoemd (test volgens de ISO-norm 11092). Dit is het vermogen om het vocht dat door het lichaam wordt geproduceerd tijdens het sporten naar buiten af te voeren, en zo te voorkomen dat de huid nat wordt. Hoe lager de RET-waarde, hoe beter de stof ademt. Wed'ze gebruikt stoffen en technische oplossingen die condensatie binnenin de handschoen beperken.
Stevigheid
Wij hebben alle onderdelen van onze artikelen met zorg geselecteerd. Slijtvaste stoffen met een sterke structuur, grondig getest tijdens leerrijke testdagen! Al onze broeken zijn trouwens ook voorzien van een extra bescherming ter hoogte van de enkels, die voorkomt dat de broek onderaan scheurt omwille van de scherpe randen van ski's.
Winddicht
Wist je dat wind het koudegevoel verhoogt? Een temperatuur van 0° zal bij een wind van 20 km/u al gauw aanvoelen als -10°. De zogenaamde "winddichte" stoffen verminderen dit afkoeleffect doordat ze de luchtcirculatie, veroorzaakt door wind of door de relatieve snelheid tijdens het sporten, verhinderen.

Users reviews

3 / 5 14 beoordeling
6 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  40-49
  24 March 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Scheuren na 1 dag al open

  Na 1 dag skiën zat er al een flinke scheur in de naad van de rechter handschoen

 • Man
  Jonger dan 20
  27 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Top

  Lekker zacht, goed waterdicht en vooral warm!

 • Vrouw
  40-49
  14 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Houden je handen niet warm

  Ik heb ze voor mijn tienerdochter gekocht. Ze komt met ijskoude handen thuis terwijl ze toch deze handschoenen aan had. Miskoop :-(

HAUT DE PAGE