SKIHANDSCHOEN VOLWASSENE ACCES ZWART

Artikelnummer :
8344376
Pluspunt
Deze handschoen is ontwikkeld met het minimum aan techniek zodat je comfortabel van een dagje skiën kunt genieten.
Users reviews
4.3 / 5 3 beoordeling
4,99 €*

Voordelen

Gebruikstemperatuur
Aanbevolen temperatuur 0°C Minimum temperatuur -5°C
Warmte
Loft-wattering van 100 g en microfleece voering.
Waterdichtheid
Waterafstotende buitenstof met waterdichte coating.
Bewegingsvrijheid
Grote opening.

Technische fiche

WARMTE
Warm
Waterdichtheid
Waterafstotend
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyamide Voering : 100.0% Polyester Garnering : 100.0% Polyester Handpalm : 72.0% Polyurethaan, 28.0% Polyester
Approved by
12 klanten van Decathlon hebben bijgedragen aan de validatie van het product tijdens een laatste fase van het op punt stellen van ons product. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com !
Tests
Alle producten van Wed'ze zijn uitgedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Ze worden vervolgens getest in omstandigheden die identiek zijn aan de reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenkomt met het gebruik ervan op het terrein.
Geschikt voor
wie af en toe gaat skiën en op zoek is naar een warme handschoen.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Het Wed’ze®-assortiment vraagt weinig onderhoud. Om de prestaties en duurzaamheid te optimaliseren, raden wij het volgende aan: - Apart wassen op 30° - Synthetisch programma - Binnenstebuiten wassen - Weinig waspoeder - Geen wasverzachter - Manueel centrifugeren - Drogen op kleerhanger op warme en verluchte plaats - Drogen op lage temperatuur - Niet chemisch reinigen - Geen chloor - Niet op radiator leggen - Het etiket goed lezen
Stockagetips
Hang de jas bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen.De jas moet volledig droog zijn voor je hem op een droge&goed verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Ademende coating
Om een ademende coating te creëren wordt een oppervlak ingestreken met een pasta of een vloeistof. Wanneer die op een stof wordt aangebracht, ontstaat een beschermfilm, die wordt vaak gebruikt als waterdichte barrière die waterdamp doorlaat.
Waterafstotendheid van de stof
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle waterdichte jassen van Wed'ze zijn waterafstotend behandeld.
Winddicht
Wist je dat de wind je koudegevoel verhoogt? Een temperatuur van 0° zal bij een wind van 20 km al gauw aanvoelen als -10°. De zogenaamde "winddichte" bestanddelen verminderen dit koeleffect door te verhinderen dat de lucht circuleert als gevolg van de wind of als gevolg van de relatieve snelheid tijdens de sportactviteit.

Users reviews

4.3 / 5 3 beoordeling
3 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  40-49
  15 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  redelijke skihandschoenen

  Ze zijn op zicht wel warm maar voor echte ski vakantie lijken ze me toch te koud. Ik gebruik ze om mijn paarden te verzorgen en heb dan soms toch koude handen, ze zitten wel heel lekker.

 • Vrouw
  40-49
  04 November 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Skihandschoenen voor Volwassene
  grip bovenkant glad

  fijne en warme handschoenen met grip. Juist de grip vind ik fijn omdat je met de meeste handschoenen erg weinig grip hebt.

 • Man
  30-39
  28 December 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Lage prijs, aanvaardbare kwaliteit
  comfortabel griplaag snel kapot, niet zo warm

  Aangenaam om te dragen, niet warm onder 0 graden maar beter dan niets. De griplaag op de binnenkant was na twee weken normaal gebruik kapot.
  Door de lage prijs is het moeilijk om over deze handschoenen teleurgesteld te zijn.

HAUT DE PAGE