Skihandschoenen First Heat voor kinderen zwart

Artikelnummer :
8371155
Pluspunt
Ideaal voor wie af en toe gaat skiën of snowboarden. Met deze handschoenen blijven je handen lekker warm met behoud van een minimum aan waterdichtheid.
Users reviews
5 / 5 1 beoordeling
5,99 €*

Voordelen

Warmte
Wattering van 150 g/m². Microfleece voering.
Waterdichtheid
Coating 2000 mm.
Stevigheid
Palm in synthetisch leer. Slijtvaste stof.
Bewegingsvrijheid
Ergonomische binnenkant en regular fitting, aangenaam om te dragen.

Technische fiche

Waterdichtheid
Waterafstotend
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyamide Voering : 100.0% Polyester Garnering : 100.0% Polyester Handpalm : 72.0% Polyurethaan, 28.0% Polyester
Approved by
12 klanten van Decathlon hebben bijgedragen aan de validatie van het product tijdens een laatste fase van het op punt stellen van ons product. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com !
Tests
Alle producten van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... In de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
kinderen die af en toe skiën en op zoek zijn naar warme handschoenen.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
De trui moet volledig droog zijn voor je hem op een droge&goed verluchte plaats opbergt.

Kenmerken van het product

Ademende coating
Om een ademende coating te creëren wordt een oppervlak ingestreken met een pasta of een vloeistof. Wanneer die op een stof wordt aangebracht, ontstaat een beschermfilm, die wordt vaak gebruikt als waterdichte barrière die waterdamp doorlaat.
Waterafstotendheid van de stof
Alle handschoenen van Wedze zijn waterdicht behandeld. Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Producten hiervoor vind je in onze winkels.
Winddicht
Alle handschoenen van Wedze zijn winddicht! Wist je dat de wind je koudegevoel verhoogt? Een temperatuur van 0° zal bij een wind van 20 km aanvoelen als -10°. De zogenaamde "winddichte" materialen verminderen dit afkoeleffect door te verhinderen dat de lucht circuleert als gevolg van de wind of als gevolg van de relatieve snelheid tijdens de sportactviteit.

Users reviews

5 / 5 1 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  40-49
  24 January 2017
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima handschoenen
  Sluiten goed aan bij de arm Geen haakje om ze aan elkaar te bevestigen

  Sluiten goed aan bij de arm

HAUT DE PAGE