bijna uitverkocht
  • SKIPAK BABY 2-in-1 WEDZE MIDSLIDE rood

SKIPAK BABY 2-in-1 WEDZE MIDSLIDE rood

Artikelnummer :
8315844
Pluspunt
Maximale flexibiliteit.Een warme en technische jas, een erg comfortabele broek en de mogelijkheid om de twee delen aan elkaar vast te maken om de baby te beschermen tegen de koude en sneeuw.
17,99 €*

Voordelen

Thermische isolatie
Wattering 200 g/m². Warme vaste kap. Fleece voering. Mouwboorden.
Veelzijdig
3-in-1 outfit: jas + broek, samen een praktisch en warm skipak.
Gebruiksgemak
5 zakken, met 1 voor fopspeen of skipas + 1 zak voor de knuffel. Beenkappen
Personalisatie
Etiket op de voering om de naam van het kind op te schrijven.
Onderhoudsgemak
Machinewasbaar op 30°. Geen wasverzachter. Mag niet in de droger. Niet strijken.

Technische fiche

Kleur
Toon op toon rood.
Pasvorm
Uniseks
Maten
van 18 maanden tot 4 jaar
Samenstelling
Buitenkant 100% synthetisch materiaal (polyamide/polyester). Wattering 100% polyester. Hoofdvoering 100% polyester en tweede voering 100% polyamide.
Geschikt voor
baby's, een doeltreffende bescherming tegen kou en sneeuw.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Machinewasbaar op 30°C. Programma synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Weinig waspoeder gebruiken. Geen wasverzachter. Eventueel een tweede keer zwieren. Laten drogen op een kleerhanger, op een warme en goed verluchte plek. Mag niet in de droger. Niet chemisch laten reinigen.
Stockagetips
Hang het skipak bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen. Het pak moet volledig droog zijn voordat je het op een droge&goed verluchte plaats opbergt

Kenmerken van het product

STRATERMIC label voor een goede thermische isolatie
Stratermic, geef de kou geen kans! STRATERMIC staat voor warme en lichte sportkleding en -artikelen. Stratermic, dat is ook duurzame kwaliteit en artikelen die streng getest zijn in het labo en tijdens het gebruik door sporters.
Thermische isolatie
Met soepele en lichte wattering om lekker warm te hebben tijdens de winter.Voering in geruwde stof voor extra isolatie en een maximaal comfort tijdens het gebruik.De ritsen zijn beschermd door kleppen en een overslag om koudebruggen te vermijden.
WATERAFSTOTEND
Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze droog en voel je de koude wind minder snel.Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant van de stof te behandelen.
PERSONALISATIE
Bovenaan op de voering in de rug is een etiket voorzien om de naam van het kind op te schrijven. Bijzonder handig om het skipak te herkennen bij de skiles, in de kinderopvang of op school!
HAUT DE PAGE