bijna uitverkocht

SKISCHOENEN DAMES WID 50 ZWART

Artikelnummer :
8342972
Pluspunt
De tolerante flex van de skischoenen WID 50 zorgt ervoor dat de skiester vooruitgang boekt door technische fouten te beperken.
Users reviews
2 / 5 1 beoordeling
89,99 €*

Voordelen

Stijfheid
De flex van 50 is soepel voor een grote tolerantie die je vertrouwen geeft.
Gemakkelijk aan en uit
Soepeler mat. op de wreef van de voet om ze gemakkelijk aan te trekken.
Warmte
Goede waterdichtheid van de buitenschaal en schuim voor isolatie.
Instelbaar
4 micrometrische gespen waarvan 2 verplaatsbare gespen op scheenbeen. Strap 30mm
Gemakkelijk te verplaatsen
Geen stappositie

Technische fiche

Binnenschoen
Breed
Flex
50
Maten
23,5 tot 26.
Samenstelling
Buitenkant van : 100.0% Polyethyleen
Tests
De skiboots van Wedze zijn getest door professionals op de skipistes van de Mont Blanc-landen.
Geschikt voor
skiesters die op zoek zijn naar skischoenen om vooruitgang te boeken.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Het is belangrijk dat je je schoenen elke dag laat drogen om geen koude voeten te hebben. Neem daarom de binnenschoen eruit en laat deze drogen vlakbij een warmtebron. Zet je binnenschoen evenwel niet op een radiator.
Stockagetips
Berg je schoenen op nadat ze gedroogd zijn. Het ideaal is dat je je schoenen opbergt met gesloten gespen in een hoes en in een ruimte met gematigde temperatuur.
Gebruiksbeperkingen
Niet op een radiator laten drogen.

Kenmerken van het product

Afstelling van de haken
4 erg stevige micrometrische gespen in aluminium. Je kunt de lengte van de gesp ook aanpassen door deze los of vast te draaien. Haak van de bovenkant: 3 posities om zich aan te passen aan alle onderbenen. Strap bovenkant van schacht voor een krachtige en gemakkelijke aanspanning van de bovenkant van de buitenschaal.
Binnenschoen
Brede binnenschoen geschikt voor een groot aantal voeten, maar relatief smal bovenaan de buitenschaal, dus niet geschikt voor brede kuiten. Voorgevormd schuim aan de enkels voor een goede steun aan de hiel.
Wat is de flex?
Om een indicatie te geven van de stijfheid van de schoen definiëren de merken voor elke schoen een buigingsindex. Hoe hoger deze waarde is, hoe stijver de buitenschaal. Een flex van 50 tot 65 is voor middelmatige tot ervaren skiërs. Een flex van 65 tot 80 is bedoeld voor ervaren skiërs. Een flex hoger dan 80 is geschikt voor gevorderden. Zwaardere personen kunnen een niveau hoger nodig hebben.
Hoe een skischoen uitproberen?
Zodra de voet in de schoen zit, sluit je de gespen half. Als je verder gaat, betekent dit dat het volume van de schoen niet geschikt is. Als de schoen gesloten is, buig je 3 keer stvig door hard op de scheenbenen te duwen (plaats de handen op de knieën om je te helpen) om de hiel in de schoen naar achter te brengen. Als je rechtstaat, moet je het einde van de buitenschaal voelen, als je buigt, gaat je voet naar achter en voel je het uiteinde niet meer.

Users reviews

 • 11 March 2014
  That review has been deposited on this product version
  Botten waren niet aangenaam
  Gemakkelijk aan en uit, dat klopt. Ze knelden af.

  Ik heb 2,5 dag deze botten een kans gegeven, daarna ben ik er gaan huren. Ze knelden af aan de kuiten, en drukten op bepaalde punten te hard. Mijn voeten begonnen af en toe te slapen, en dat kreeg ik maar weg door de botten volledig los te zetten. Dit terwijl we de gespen op de uiterste stand hadden gezet, en terwijl ik normale kuiten heb. De gespen konden ook niet meer losser, dan stonden ze té los. Ik ben teleurgesteld in dit product en geloof nu helemaal niet meer in goedkope(re) skibotten.

  Antwoord van Wed'ze :

  Beste

  Het is natuurlijk zeer jammer dat deze schoen op een paar punten druk uit oefende en knelde aan uw kuiten en zo uw vakantie in de war stuurde.
  Een verkoper had deze punten zeker moeten opmerken zodat u geen verkeerde beslissing had genomen.
  Het is zo dat de RNS 50 skischoen bedoeld is voor beginnende skiesters. Misschien heeft u een beter niveau? Als u naar de winkel komt kan ik met u een passende skischoen kiezen die breed genoeg voor uw kuiten en voeten is.

  Met vriendelijke groet
  Francis Tréau

Andere internetgebruikers bekeken ook

HAUT DE PAGE