SKISCHOENEN DAMES WID 65 WIT

Artikelnummer :
8342971
Pluspunt
De skischoen WID 65 past aan elke kuit dankzij de vele gemakkelijke afstellingen. De schoenen passen zich perfect aan je voeten aan.
129,99 €*

Voordelen

Stijfheid
De flex van 65 biedt voor comfort en zorgt voor vooruitgang.
Gemakkelijk aan en uit
Soepeler materiaal op de wreef van de voet, slide-in, dubbele strap.
Warmte
Binnenschoen in bont met korte haren voor meer warmte.
Instelbaar
3 micrometrische gespen, 1 verplaatsbare gesp 3 posities. Brede strap 50 mm.
Gemakkelijk te verplaatsen
Gesp met lange heugel en stappositie.

Technische fiche

Tests
De skischoenen van Wedze werden getest door professionals, op de skipistes van de Mont Blanc.
Geschikt voor
ervaren skiesters die op zoek zijn naar gemakkelijk verstelbare skischoenen.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Het is belangrijk dat je je schoenen elke dag laat drogen om geen koude voeten te hebben. Neem daarom de binnenschoen eruit en laat deze drogen vlakbij een warmtebron. Zet je binnenschoen evenwel niet op een radiator.
Stockagetips
Berg je schoenen op nadat ze gedroogd zijn. Het ideaal is dat je je schoenen opbergt met gesloten gespen in een hoes en in een ruimte met gematigde temperatuur.
Gebruiksbeperkingen
Niet op een radiator laten drogen.

Kenmerken van het product

Verstelbare gespen
3 erg stevige micrometrische gespen in aluminium. Je kunt de lengte van de gesp ook aanpassen door deze los of vast te draaien. De gesp heeft 3 posities om zich aan te passen aan de onderbenen. De brede strap voor een krachtige en gemakkelijke aanspanning van de bovenkant van de buitenschaal is bijzonder geschikt voor brede kuiten.
Binnenschoen
Goede bestudeerde brede en comfortabele binnenschoen om vooruitgang te boeken.De binnenschoen Women Fit is aangepast aan de vrouwelijke vorm van de benen. Voorgevormd schuim aan de enkels voor een goede steun aan de hiel.Trek de schoen gemakkelijk aan dankzij de slide-in en dubbele straps van de binnenschoen.
Wat is de flex?
Om een indicatie te geven van de stijfheid van de schoen definiëren de merken voor elke schoen een buigingsindex. Hoe hogere deze waarde is, hoe stijver de buitenschaal. Een flex van 50 tot 65 is geschikt voor middelmatige tot ervaren skiesters. Een flex van 65 tot 80 is bedoeld voor gevorderde skiesters.Een flex hoger dan 80 is voorbehouden voor echte experts. Sterke mallen kunnen ook een niveau stijgen.
Hoe een skischoen uitproberen?
Zodra de voet in de schoen zit, sluit je de gespen half. Als je verder gaat, betekent dit dat het volume van de schoen niet geschikt is. Als de schoen gesloten is, buig je 3 keer stvig door hard op de scheenbenen te duwen (plaats de handen op de knieën om je te helpen) om de hiel in de schoen naar achter te brengen. Als je rechtstaat, moet je het einde van de buitenschaal voelen, als je buigt, gaat je voet naar achter en voel je het uiteinde niet meer.
HAUT DE PAGE