SKISCHOENEN DAMES WID 700 ZWART

Artikelnummer :
8370435
Pluspunt
De schoenen WID 700 zijn erg comfortabel dankzij hun voering met lange haren. Ze zijn ook lekker warm dankzij de Thinsulate voering. Comfortabele en dynamische schoenen.
149,99 €*

Voordelen

Stijfheid
De flex van 80 laat toe je snelheid te varëren volgens je conditie op het moment
Gemakkelijk aan en uit
Soepeler materiaal op de wreef van de voet, slide-in, dubbele strap.
Warmte
Voering van de binnenschoen in Thinsulate vezel voor een betere isolatie.
Instelbaar
4 micrometrische gespen waarvan 2 verplaatsbare gespen op scheenbeen. Strap 30mm
Gemakkelijk te verplaatsen
Geen stappositie

Technische fiche

Samenstelling
Buitenkant van : 100.0% Polypropyleen Binnenkant van : 100.0% Polyester Zool van : 100.0% Polypropyleen Warme binnenvoering : 100.0% Polyester
Tests
De skischoenen van Wedze werden getest door professionals, op de skipistes van de Mont Blanc.
Geschikt voor
ervaren skiesters die comfortabele en warme skischoenen willen.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Berg je schoenen op nadat ze gedroogd zijn. Het ideaal is dat je je schoenen opbergt met gesloten gespen in een hoes en in een ruimte met gematigde temperatuur.
Gebruiksbeperkingen
Niet op een radiator laten drogen.

Kenmerken van het product

Verstelbare gespen
4 erg stevige micrometrische gespen in aluminium. Je kunt de lengte van de gesp ook aanpassen door deze los of vast te draaien. Haak van de bovenkant: 3 posities om zich aan te passen aan alle onderbenen. Strap bovenkant van schacht voor een krachtige en gemakkelijke aanspanning van de bovenkant van de buitenschaal.
Binnenschoen
Brede binnenschoen voor meer comfort en een goede precisie. De binnenschoen Women Fit, uitgesneden aan de kuit, is aangepast aan de vorm van de benen van vrouwen. Voorgevormd schuim aan de enkels voor een goede steun aan de hiel.Teenzone in neopreen voor een goede thermische isolatie zelfs als de voet een beetje nat is. Dankzij de slide-in in kunstleder en de dubbele straps van de binnenschoen kun je de schoen gemakkelijk aan- en uittrekken.
Wat is de flex?
Om een indicatie te geven van de stijfheid van de schoen definiëren de merken voor elke schoen een buigingsindex. Hoe hogere deze waarde is, hoe stijver de buitenschaal. Een flex van 50 tot 65 is geschikt voor middelmatige tot ervaren skiesters. Een flex van 65 tot 80 is bedoeld voor gevorderde skiesters.Een flex hoger dan 80 is voorbehouden voor echte experts. Sterke mallen kunnen ook een niveau stijgen.
Hoe een skischoen uitproberen?
Zodra de voet in de schoen zit, sluit je de gespen half. Als je verder gaat, betekent dit dat het volume van de schoen niet geschikt is. Als de schoen gesloten is, buig je 3 keer stvig door hard op de scheenbenen te duwen (plaats de handen op de knieën om je te helpen) om de hiel in de schoen naar achter te brengen. Als je rechtstaat, moet je het einde van de buitenschaal voelen, als je buigt, gaat je voet naar achter en voel je het uiteinde niet meer.
HAUT DE PAGE